Help-Picasa 3 (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Rožica I -> Help-Picasa 3 (9.4.2010 11:59:20)

Ni mi jasno, zakaj nonstop "izboljšujejo" zadeve, saj mi z neprestanimi spremembami samo kradejo čas in uničujejo živce [sm=hudicek1.gif]! Ravno vse obvladam, pa z.a.j.e.b.e.j.o. in vse spremenijo in [sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley15.gif]...

Skartka, zakaj ne morem naložit slik iz fotoaparata na računalnik preko USB- kabla? Delam vse tako, kot sem prej in je šlo normalno in vedno- sedaj pa že par dni NE!

Anybody [sm=zmeden2.gif]?

Hvala!

Felicita -> RE: Help-Picasa 3 (9.4.2010 12:14:15)

pr tem pa picasa ja nima nič? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

poglej če ti računalnik sploh zazna fotoaparat - pejt v moj računalnik in poglej če ga maš med 'removable devices' (ne vem kako je to v slovenščini), potem pa odpri mape in poglej če so slike notr... če to dela, potem možno da maš dejansko v picasi kake nastavitve zborkane, ampak še vedno - sama picasa nima pri povezavi foto-računalnik NIČ.

pridna_janja -> RE: Help-Picasa 3 (9.4.2010 12:20:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Ni mi jasno, zakaj nonstop "izboljšujejo" zadeve, saj mi z neprestanimi spremembami samo kradejo čas in uničujejo živce [sm=hudicek1.gif] ! Ravno vse obvladam, pa z.a.j.e.b.e.j.o. in vse spremenijo in [sm=smiley35.gif] [sm=smiley7.gif] [sm=smiley15.gif] ...

Skartka, zakaj ne morem naložit slik iz fotoaparata na računalnik preko USB- kabla? Delam vse tako, kot sem prej in je šlo normalno in vedno- sedaj pa že par dni NE!

Anybody [sm=zmeden2.gif] ?

Hvala!

moras instalirat najprej fotoaparata na racunalnik pa ce se takrat ne bo je sigurno problem z usb tista vticnica v racunalnik meni je zanc strela udarila in so mi vse uhode crknile

Rožica I -> RE: Help-Picasa 3 (9.4.2010 12:25:11)

Vse mi štima, računalnik zazna fotoaparat, slike se naložijo, ampak se ne shranijo. In Picasa ima dosti pri tem, ker pred mesecem dni, ko sem nalagala fotke gor, mi jih je sproti kazalo in sem jih lahko sproti shranjevala, sedaj pa mi pokaže samo prvo fotko in potem moram čakat, da se jih 1048 naloži in potem pri shranjevanju piše, da je prišlo do napake [sm=zmeden.gif]?!
Sistem, ki je bil prej, je pri meni normalno funkcioniral, sedaj pač ne [sm=hudicek1.gif].

Hvala vseeno, punci [sm=smiley20.gif]!

Felicita -> RE: Help-Picasa 3 (9.4.2010 12:32:59)

kero napako ti pa javi? prov kaj ti napiše oz. šifra napake?

majch -> RE: Help-Picasa 3 (9.4.2010 13:31:33)

pa imaš dovolj prostora na disku?

Rožica I -> RE: Help-Picasa 3 (9.4.2010 14:01:06)

Klinc...pa sem vseeno zrihtala [sm=smiley1.gif]! Izbrisala sem neko fotko na fotoaparatu in je šlo vse gor. Hec pa je, da na stari Picasi pa sem lahko to fotko shranla- tako da mi sicer ni jasno, kako in zakaj- ampak sedaj vsaj funkcionira tako, kot je treba.

Hvala vsem za odziv [sm=smiley31.gif]!

Stran: [1]