Jararaja09 -> RE: Kako mu naj dopovem??!!!! (18.4.2010 10:21:48)
|
Uf, me prstki srbijo sedaj, ko sem prebrala najnovejše objave[sm=smiley1.gif] Tady78, verjetno ti bo jasno da se večino tega kar bom napisala nanaša na tvoje objave, ker so pač popolno nasprotje mojemu mišljenju, ampak tako kot si napisala, HB da smo si različni[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sklepam, da si prebrala samo prvo objavo, vse ostalo pa si očitno izpustila in tako ti je ušlo nekaj podatkov!! Prvo kot prvo, zelo sem vesela za tebe, da si tako pridna in si mesec dni po porodu šla delat[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sklepam, ker pač nimam vseh podatkov, si kot novopečena mamica bila oz.si nadomestljiva v vašem poslu, vsak je in ti verjetno ne bi bilo treba delati, ali pač? Tako kot je tebi zgrešeno moje razmišljanje je meni tvoje ravnanje. Vem ja, petdeste let nazaj niso poznali porodniške in so takoj po porodu že bile na njivi, ampak tako kot vse ostalo se tudi to spreminja in smo mamice v tem priviligirane, da imamo porodniško, da smo lahko 24/7 z otročki. Če ti delaš in če mož dela 12 ur na dan, kdo je potem z otrokom, tašča? Ja, to je povsem druga tema od te, ki jo tukaj obdelujemo, ampak nisem mogla mimo tega. Če pa narobe razmišljam, me pa popravi, kot sem napisala, nimam pač vseh podatkov. No, pa greve na moj problem.... Mislim, da sedaj že petič pišem, da nisem bav bav in ne težim partnerju, da skrbi za otroka, ko je na terenu in pride domov ves zmatran. Celo to srečo ima, da lahko še naslednji dan počiva[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Težim (in še naprej bom) takrat, ko ima ves ljubi dan pred sabo brez kakršnih koli obveznosti, ko samo čaka da sonce vzide in zaide...Takrat pa popizdim dobesedno, ker zakaj bi se pa jaz mogla na prafaktorje raztrgat, čistit, likat, kuhat, za pupo poskrbet itd.on bo pa hodil po kavicah in v garaži šraufke prelagal iz ene škatle v drugo, ker mu je tako odveč biti z nama. Sem bila dolgo tiho, predolgo, ker sem pač mislila, da ga je pač strah vsega novega, pa majhen dojenček za nekatere moške predstavlja največji bav bav, ker so tako ranljivi. Sem že napisla, da ni poanta v previjanju, ampak da ignorira dejstvo, da otroček obstaja oz.saj bom že jaz poskrbela za vse, ker je pač to samoumevno, ker sem pač mati. Pa niiiiiiiiiii!!!!! Potem pa še vsake toliko blekne, da je jaka muda vse to opravljat!!![sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] In kje je problem, če si ti rihtaš nohte in on pazi otroka in ga previje in mogoče celo nahrani?!! A ti pa sedaj nimaš pravice za sebe poskrbeti, ker je otrok na svetu?? A bo otrok kaj prikrajšan za to? Prej bo prikrajšan, če se samo ti z njim ukvarjaš očka pa s strani vse gleda in samo čaka, da zraste ipd.neumnosti!!!! Tudi ti si vzela iz posta, kar si želela, zato druge obtoževati tega ni fer! Da se odnosi krhajo, ker noče previjati in kopati?? Ja, ker ni samo to, ampak gre za to, da tudi mene ignorira, ko ga kaj prosim, ker tudi jaz imam svoje potrebe, ki niso izginile zato, ker se je rodil otrok. Ker hoče maksimum od mene, sam pa od seme bore malo da. In to me pač moti. Res pa je, da je naša mala tak dobrovoljček kot tvoj sinko Taddy, joka samo ko je lačna ali pa full zaspana, drgače je ni slišati. Spala bi lahko malo bolje, ampak sedaj je že ok, se počasi ta stvar ureja, hočem povedati da je zelo nezahteven otrok, prav nič utrujajoč in da mi ni problem sama poskrbeti za njo. AMPAK ZAKAJ BI, ČE SVA TUKAJ 2, KI IMAVA ČAS ZA NJO!!!! In verjemi mi, da ne nakladam, ko govorim, da je res malo časa z nama. Vem, da ima včasih opravke, četudi ne dela, ampak včasih je pa kar neki!!! Še več bi lahko napisala, tudi bom, ampak sedaj imam čisto zmedo od vsega prebranega, tako da se še pišemo[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|