blazka -> RE: Nekaj bi vprašala (12.4.2010 12:12:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost Hvala vsem za komentarje. Moram pa rečt Rija, da si skrajno nesramna s svojimi komentarji. Prosim preberi še enkrat....tašča živi v spodnjem nadstropju iste hiše, vhod pa imamo ločen. Poleg tega z mojim nisva zaraščena s popkovino (ne morem verjet kakšen komentar), ampak se zgodi da kakšen dela ali ima druge opravke, drugi bi šel pa tečt, včasih pa bi šla rada tudi skupaj tečt (čist hudo, kakšne želje a ne). Sama vem, da lahko starejšemu sinu zaupam, ker sem bila že velikokrat ponosna nanj glede njegovega obnašanja in treznega razmišljanja....sam je bil tudi že nekajkrat sam v stanovanju, ko smo bili mi zunaj, njemu pa se ni dalo. Zaenkrat me tudi mlajši še ni razočaral, vendar ga samega še nisem pustila. Moj post je bil zgolj informativne narave in zaenkrat omenjenega še nisva poskusila. Kar se pa tiče tvojega posta Rija..............imam se za hudo odgovornega in dobrega starša, zato jih ŠE NISEM pustila samih doma. Vendar tudi sama opažam, da sem velikokrat preveč zaščitniška, kar se lahko odraža v kasnejši nesamostojnosti mojih otrok....kar pa tudi ni v redu. Hvala še enkrat za mnenja..... LP Se čist strinjam s tabo. Vsak lahko za svojega otroka presodi. Pa tut to te čist zastopim, da bi rada šla s svojim laufat - kljub popkovini (ta je bla res podla). Kar se pa mojih treh otrok tiče, k je blo nekej govora o njih. Mislim, da 4 letnika, 2 letnico in 9 mesečnega malo težje pustiš čisto same, kot pa 6 in 4 letnika. Pa še to sva jih že pustila, kot je reku Kalbo, samo z odprtimi vrati na stopnice, pa tavelik je vedu, da naju ni, če se bo zbudil, da gre lahko dol k mami, če je kej nujnega. Sej sva jih tut pustila spat, ko sva šla sredi noči rodit, pa sva le mami povedala da greva. Tavelik je pa itak vedu, da bova enkrat šla v porodnišnico, če se bo slučajno ponoči zbudil, al pa sestrica, gresta dol k mami, ker ona je pa sigurno doma. Aja, pa počas laufam - tko da me Kalbo lahko dohaja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|