Ali je treba plačat? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

NATAŠA11 -> Ali je treba plačat? (12.7.2005 11:09:18)

Mi bi se čez leto in pol spustili v adaptacijo podstrešja :bravo:in bi rabila en pameten načrt.
Zanima me, če je treba pri arhitektih plačat posvet oz. tisti prvi obisk? In če je treba, o kakšnih zneskih se to pogovarjamo?:zmeden:
Ker ne bi rada mnenje samo enega, se bojim, da ne bi za posvete dali en kup denarja.

In če katera pozna kakšnega dobrega arhitekta iz Novega mesta ali okolice prosim za podatke.
Hvala, hvala!!

LP

Anonimen -> Ali je treba plačat? (12.7.2005 11:11:24)

Ne. Greš k večim arhitektom, jim poveš svoje želje in ti izdelajo okviren predračun. Potem se pa naprej meniš. Koliko stane tako delo, pa ne vem.

india -> Ali je treba plačat? (12.7.2005 11:17:07)

No, vidim, da je še ena,ki se ukvarja s podobnim problemom kot jaz,... s tem, da jaz rabim pa nasvete za MB!:miska:

Anonimen -> Ali je treba plačat? (12.7.2005 11:31:53)

Jz pa za Gorenjsko :)-:)- In sicer za podstrešno stanovanje cca. 100m2. Tudi mene zanima, koliko stane takšen načrt (če je drag) se bom kar sama lotila načrtovanja :)

Pajaca -> Ali je treba plačat? (12.7.2005 11:35:17)

Sestra je dala 3000 dem za načrt adaptacije podstrešja 100m2... cca 4 leta nazaj. V lj.

Tko da tle nek je ziher cena, pol pa je odvisno od kraja objekta in s kje je arhitekt, pa kakšno ime ma... pa velikosti podstrešja.. pa še kaj. Ja pa vnaprej se moraš zment za ceno, pa naj ti dela dokler nisi 110% zadovoljen, pa šele pol celotno plačat.

smrka -> Ali je treba plačat? (12.7.2005 11:35:41)

pikec0 je arhitektka njo kontaktirej.

Stran: [1]