luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ahhh..... moj ta srednji je imel fetiš na vodo iz skoljke.... non stop je bil na wc im žmrkljal, šprical, umival igrace, pral avtke v školjki...se umival po ličkih...verjetno je vodo tudi pil.... sem imela naaaaaajbolj čisto skoljko v sloveniji. Joj, moj je tudi čisto nor na wc školjko. Moram paziti, da so vrata od kopalnice vedno zaprta, ker če niso, gasa do školjke, pokrov gor in potem z roko noter v školjko. Ker uporabljam tisti gel (FreshDisc ali kaj je že), ki se ga "prilepi" na školjko, mi ga je enkrat z roko razmazal in ker je bil takrat še manjši, je seveda še v usta nesel. Jaz sploh nisem takoj skapirala, videla sem ga pri školjki in sem ga takoj stran spravila, sploh nisem vedela, da je z roko po notranjosti školjke šaril, potem pa sva se šla igrat in jaz se čudim kaj za vraga po stanovanju nekaj na limono diši. In gruntam in gruntam in potem ugotovim da Nik na limono diši - njegove roke, usta, cel obraz. Od takrat so vrata od kopalnice pri nas obvezno zaprte. Pri nas isto.Naš ta prvi je imel en mesec fazo v kateri je poizkusil popolnoma vse.Začelo se je s straniščno školjko in osvežilcem v njej, je tudi ves rozast prišel ven.Me je skor kap.Kličem v ZD pa me vpraša koliko , da je spil.Sem rekla, da ne vem ampak, da manjka pol.Pa me je napadla, da kako da ne vem koliko je spil.Ja valda sem vsakodnevno hodila cahnat na osvežil kolk smo splaknil .No v glavnem ga peljem v ZD in ni bilo panike. Evo nekaj dni kasneje, pa pride iz kopalnice ves od pralnega praška okoli ust, pa še bruhal je.In jaz zopet ponovi vajo z ZD jem.Pralni prašek umaknem, da ne bi spet imel kake pomisleke.Ne mine dva dni, evo mali zopet iz kopalnice ves namazan od pralnega praška.Pa še v očke si ga je nanesel, je bil cel hudič.Postregel si ga je pa kar iz dozirne posodice, od takrat sem še njo umikala.In seveda ponovila vajo z ZD.So me že kar malo čudno tam gledali in naju celo poslali v špital in od tam takoj domov. Da skrajšam, probal je še tabasco in še nekaj zadev, pa nisem več klicala v ZD.Saj sem imela občutek, da sem svoj bonus koristila in če prideva tja še za kako zadevo, da mi ga bo še socialna vzela . Aja zemlja, naš ni konzumiral zemljo , mu je bolj pasala mivka . Zdejle boš užaljena...sam tole pa ni hec. iz kopalnice se umakne vsa čistila, pralne praške, mehčalce, varekino in kar je še teh stvari...Če jih ne moreš zaklenit, odnest iz kopalnice, jih je vsaj treba pospravit na tako mesto, kjer jih otrok ne more dosežt. To so vse snovi, ki vsebujejo ogromno kemije in so lahko celo smrtno nevarna za otroka. To smo mi nardil še ko je bla čist mali dojenček...sploh pa takrat, ko je začela raziskovat... Zato mi ni jasno, da ti ni kapnilo niti, ko je pojedel prašek...če ti že ni takrat, ko je pil iz školjke... Ja ja draga moja, pa saj je bilo vse umaknjeno, no razen osvežilca v wc ju s tem me je presenetil.Pralni prašek pa sem imela 150 cm visoko na polici pa ga je dosegel , saj je kar splezal po radiatorju gor pa z roko segel not. Vse ostale stvari pa je jemal iz hladilnika ven, sem takrat imela še tanizkega.Le tega pa nisem mogla umaknit pod strop, ker potem tudi jaz ne bi dosegla.Sem bolj mala .Varovala za zaklenit hladilnik pa nisem dobila.Omarce so pa tako bile zaščitene.
|