krtek 1 -> RE: Crocsi (22.4.2010 19:02:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 ponaredek sem kupila v Mass-u ja kok številko jaz iščem ene 19 al pa 20 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bla sm na rudniku k majo original pa je rekla da je njihova najmanjša 21-22 številka,pa sej bi mu bli tisti tud okej,ampak ne bom kupila original vsaj zdaj dokler noga tolk hitro raste... Ravno o tem je bila zgornja tema,da se ponaredek ne more primerjat z orginalom. Zdaj,ko je šele shodil bi rabil orginal (zaradi paskov,materiala,potenja...)Tudi pri nas je tako,mlajši ima orginal,ker še potrebuje paske,starejši pa ima ponaredek.A ni boljši,da kupiš orginal in daš zanj 25€,pa bodo držale celo sezono,kot pa ponaredek ki stane 10€ in jih boš mogoče morala kupiti dvakrat,ker se bodo strgali.Ne vem no,naš je od takrat ko smo kupili Crocse nehal nosit vse druge poletne čevlje in mi ni bilo težko dati zanj toliko,kot za ene opanke(ali še manj),pri katerih moraš potem paziti,da ne gre v vodo,v peskovnik,ne moreš jih več tako očistiti...In tudi letos smo poleg supergic kupili samo Crocse.
|
|
|
|