ivao1 -> RE: Nakupovalni seznam - pomoč (9.4.2010 9:00:35)
|
so punce že skoraj vse napisale kaj je možno kupit za v gospodinjstvu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], mi pa niso ti veliki nakupi všeč, ker me moti potem to pospravljanja in vse je polno kera vratca v kuhni odprem in v shambi. Jz delam tko,1x tedensko grem po nakupih navadno konec tedna in kupim to kar si čez teden zapišem da mi manjka, tud sadje in zelenjava počakata od petka do petka tak da nerabim navmes še po kilo pomaranč nekam letat, kruh pa 1x kupim , navadno kr nek črn hlebec in ga moj potem počas grize, ko pa je ta že trd pa al skočim po kruh v trgovino al pa ga kr doma spečem. Nesmiselno se mi zdi da bi imela doma 20 kg krompirja, 5 kg riža, 20 l sokov itd ker itak vse dobiš kadar koli greš v trgovino. Mi (2 0drasla +6 letnik)na ta način za hrano porabimo cca 250 €, kupujem pa večinoma v Hoferu (jogurti mleko jajca, maslo, sadje, čistila, sokovi, salama,riž, muslije) sparu (pralni prašek hrenovke paštete meso testenine), neke izdelka pa v Hura(moka, jogurti, začimbe, cedevita oz nekaj podobnega, radenska, čokolino) no je pa res da je ta znesek mogoče malo majši ker mesa in sokov ne kupujemo prav veliko)
|
|
|
|