|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Velenjčanke
8.4.2010 13:20:16   
egleria
m_o_i tak je prav.. nikoli ne veš kak bo šlo.. upam da bo šlo hitro in  brez večjih bolečin user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.4.2010 13:47:37   
kalanteja
pozdravljene, se vam še jaz pridružim, sem iz Mislinje, pa sem tudi velikokrat v Veleju, drugače sem tudi jaz rodila v Sg, z spinalno nalgesijo zarad napovedanga carskega reza, moja pupa bo pa že jutri stara 10 mesecev....

ja v SG je na voljo epiduralna skoz in je zastonj...
je pa res vse domače, so prijazni, vsaj do mene so bili, mogoče zato, ker jih nekaj tam poznam....

sem pa tudi jaz tam okoli 25 let stara, no letos bom že 27...si pa trenutno iščem moj prvi job, če odštejem dela prek študenta....če katera kaj ve, naj kr poroča, kje bi bil kakšen job, ma grem delat karkoli, čeprav pišem diplomo za poslovnega sekretarja (Doba, Maribor)...

upam, da me sprejmete, se bomo pa kdaj tud na kakšni kavici dobile

m_o_i ja super, mogoče bo pa res junija, moja je 9

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.4.2010 13:59:33   
egleria
kalanteja potem pa sporoči ko boš kaj v velenju pa lahko gremo vozičkat..
v SG se mi res zdijo vsi prijazni pa bolj človeški..

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.4.2010 16:05:36   
m_o_i
kalanteja rodit mam jaz namen kr maja in ce bo tocno na rok, potem se bom vozickanja udelezila nekje na zacetku junija. ce pa bo prej (se ne bi nic pritozevala, ce rodim kak teden, dva prejuser posted image ) pa ze konec majauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.4.2010 19:48:51   
kalanteja
agleria jutri okoli pol 10, 10 bom v velenju, grem v interspar, mogoče ne bo preveč gužve, zato pa dopoldan.....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.4.2010 20:47:20   
pinky girll
Živjo mamice!

Se vam pridružim. Sem iz Velenja ima 5M starega sina.

Ko se že pogovarjate o kje ste rodile. Jaz sem rodila v CE in sem bila ful zadovoljna z babico v porodni sobi. Drugače pa tud na oddelku niso bile tok slabe sestre. Sem pa imela čudovito porodno izkušnjo. Tak, da bomo še 2 krat šli tja rodituser posted image .

Sem pa stara 28.

Uživajte v sončnih dneh.

Se kaj zmenimo za vozičkanje.user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

Neposredna povezava do sporočila: 31
8.4.2010 23:42:42   
Anonimen
no super! sedaj nas je že 5 user posted image  

kalanteja
v PO plačaš za EA 180 €, res noro!! no važno da je vse lepo potekal.. drugič bi pa tudi šla v SG rodit, sem velik dobrega slišala user posted image
m_o_i
tudi jaz ti želim čim lažji porod in da ne boš predolg čakala.. user posted image  jaz sem rodila 5 dni čez rok in zdelo se mi je kot cela večnost!! user posted image  in res je.. ko dobiš svojega sončka v naročju VSE pozabiš user posted image  
pinky girll
welcome!! user posted image  
tudi za CE sem samo dobro slišala.. v PO so pa sestre tako neprijazni. pri dojenju si nobena ni vzela časa da kej pomaga in tudi vsako vprašanje je bilo odveč.. no vsaj babica je bila SUPER.. aja in nadstandardno sobo sem dobila zastonj ker je takrat bila taka gužva user posted image

(odgovor članu pinky girll)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
9.4.2010 7:40:17   
rožica2
evo še js.sm iz okolice velenja sam sem kr velikrat v veleju.aja,stara bom julija 24 mam pa sina starega 6mesecovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.4.2010 8:52:04   
egleria
supeer zmeri več nas je user posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.4.2010 20:53:35   
m_o_i
nikica85 zanimivo tole o PO porodnisnici...namrec vedno berem same superlative o tej P...
mah poroda se jaz nic ne bojim-ze marsikaj smo dali skoz in bomo se to. vcasih se mi zazdi, kot da se spravljam tja na 3dnevni dopust pacuser posted image  no, "resena" bom nosecnosti, ktere sem ze ornk sitauser posted image  od oktobra sem ze doma, v napoto sama sebi, spat ze tak ne morem normalno dva meseca, zdaj se mrtvenje rok, otekanje-mah, meni to res niso neki wau lepi meseciuser posted image  

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.4.2010 8:49:39   
egleria
meni je bila pa nosečnost najlepše obdobje v življenju... res že kar pogrešam bušija..

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.4.2010 20:33:58   
ananas83
... še ena mamica iz Velenja : )
mi imamo pa 2,5 mesečnega fantka Patrika user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.4.2010 8:05:59   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: ananas83

... še ena mamica iz Velenja : )
mi imamo pa 2,5 mesečnega fantka Patrika user posted image  

naš je tudi Patrik user posted image user posted image user posted image
če se ne motim in je tisto v tvojem imenu letnica potem si stara tam okoli 26?

(odgovor članu ananas83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.4.2010 8:47:13   
Tinkarka
Pozdravljene.

Jaz sem iz okolice Velenja in imam 14 tednov staro deklico. Stara sem pa 28 let.

Z veseljem se vam pridružim pri čveku ali pa v živo.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.4.2010 9:02:06   
m_o_i
bro jutro!

dejte mi mal povedat-kam hodite vozickat tu po velenju?! v mozaiku vem, da je vedno cel kup mamic. ampak vsak dan pa ne mislim bit tamuser posted image

(odgovor članu Tinkarka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.4.2010 9:40:35   
egleria
jaz grem pač malo naokoli.. večkrat kar v center, če grem pa v šoping, grem pa v velejapark. drugače se z nobeno mamico še nisem srečala tak da bi šle skupaj kam.. tak da če je katera za kak sprehod se priporočam user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.4.2010 10:16:31   
Tinkarka
Jaz se pa sprehajam bolj tu po vasi, v mesto gremo z user posted image , če je nujno - k zdravniku, pa če ne gre drugače, tudi v trgovino. Če se pa zmenimo, da se dobimo, se pa tudi lahko pripeljeva v Velenje, samo čez nekaj dni, ker ima naše dete danes poln nosek in bova rajši kar notri, sploh dokler je takole hladno...

Prej sem pozabila napisat: rodila sem v Celju s carskim rezom, meni je bilo v Celju kar ok, sicer pa itak ne vem, kako je kje drugje. user posted image

Zaenkrat lp.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.4.2010 10:20:31   
kalanteja
dan

kje pa je mozaik, ker pa res ne vem, se vidi, da nisem iz velenja, sem pa bila v petek na sprehodu ob Paki od Lidla pa do gimnazije, super koliko vozičkarc sem srečala....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Tinkarka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.4.2010 10:22:06   
Tinkarka
No, to pa tudi mene zanima, kje je ta mozaik...

Neposredna povezava do sporočila: 44
12.4.2010 11:31:09   
ananas83
egleria, maš prav 83 je moja letnica rojstva : ) tudi jst sem rodila v CE in mi je blo kr OK...

MOZAIK je tist lokal na Titovem trgu, tam je res v sončnem vremenu ful mamic z vozički, ampak men tut ni ql, da vsak dan tam čepim, rajši grem kam naokrog... do parka, al pa ob paki, do jezera...

danes gremo za 4 dni na morje, potem se pa res lahko kje dobimo... fajn bodite!

(odgovor članu Tinkarka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.4.2010 18:32:02   
Anonimen
živijo punce,
evo me nazaj. cel vikend smo letali okol user posted image vidim da se nam pridružijo več in več mamic user posted image
jaz sem pa trenutno še na dolenjskem, ko pa pridem konec meseca nazaj lahko tudi jaz začnem vozičkat.. user posted image
ananas83
kdaj si pa rodila? moja je tudi stara 2,5

(odgovor članu ananas83)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
13.4.2010 17:52:50   
egleria
kje ste punce? danes je pa vse utihnilo user posted image
sej je res tak dolgočasen dan da ni za nikamor.. ko bo kaj sončeka pa upam da se dobimo kje na kakem sprehodu..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.4.2010 8:25:50   
kalanteja
Jutro, ja smotano vreme, moja Julija je tk sitna ko ne greva ven,da nevem kaj bi.

Vas je pa nekaj 83 letnik, tudi jaz sem.....

javite se kj

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 48
15.4.2010 9:14:39   
egleria
sej danes je pa sončeeek.. tak da če je katera pri volji se lahko dobimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 49
15.4.2010 16:06:54   
ananas83
Mi smo nazaj z morja, je pasalo malo zamenjat okolje in se pustit razvajat v hotelu user posted image ampak tut paše prit nazaj domov.

nikica85
rodila sem 25.1. v Celju... kdaj pa ti?

te dni bo pa res lepo vreme in bomo lahko velik zunaj

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?