Pia73 -> Dekliščina (12.7.2005 11:01:18)
|
Ja, jaz sem imela tudi HUDO dekliščino. Ker sem vedela, da mi jo bodo prijateljice zagodle sem jo organizirala doma. Sem se zmenila, da so mi v kitajski restavraciji pripravili hrano, tako da nisem imela pretirano dela. Punce so se res potrudile saj so imela za več ur programa. Tudi mene so oblekle kot pariško kurbo; totalna minika in kratka, zelo kratka majčka, (hvalabogu sem bila takrat še fit), namazat pa sem se mogla sama brez ogledala. In to jaz, ki se sploh ne mažem, z živo rdečo šminko,... ipd. Pa viklarje sem si mogla dati v lase. Potem pa so mi pripravile cel kup nalog in če kaj ni bilo v redu je sledila kazen, pitje vina. Sledilo je, da sem bila kmalu koma. Mi je mal žal ampak sem ubogala in so se vsaj punce zabavale. Je pa še ena dobra stvar tega, da mi ni bilo treba iti taka ven, kot je bilo sprva dogovrjeno, saj sem bila koma,.... Moj je prespal na vikendu kjer je imel fantovščino pri meni pa je prespala prijateljica in me je na pol ure vozila v WC bruhat. Pol sem pa dala slike razviti,... pa mi jih je bilo nerodno dati tam razviti kjer jih ponavadi dam,... :ups: Pa se še danes nasmejimo ob njih. Dekliščina je bila res nepozabna. Samo nobena prijateljica se nekak noče poročiti, da bi ji kaj vrnila,.... :)-:)-:)-
|
|
|
|