Kerensa* -> RE: vas kdaj prime... (8.4.2010 6:53:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 a vas kdaj prime da bi se znorele Vsak teden najmanj 2x, ampak ker bi bilo kaj takšnega konstantno prehudo, si dam duška povprečno 2x mesečno. No, marec je bil "malce hujši" (2 polna vikenda zaporedoma), ampak za kondicijo nabirat je pa to super. Glasna muzika (da lastnih misli ne slišim [sm=smiley36.gif]), kakšen kozarček (ali dva, ali tri, ali... [sm=smiley36.gif]) vodke, brezvezno skakanje (za katerega si seveda domišljam, da je ples [sm=smiley36.gif]) in po možnosti kakšna kozlarija, kateri se potem lahko še cel teden smejim [sm=smiley36.gif]. In absolutno dobra družba. Lokacija sploh ni bistvena. Pa sploh ni debate o tem, da se "v mladosti" (ja, ja, kakor, da sem pri 31-ih stara [sm=zmeden.gif]) ne bi dovolj zabavala - toliko, kot sem se jaz, se večina ni, vendar sem jaz party-girl po duši in glede na to, da sem prepričana, da se po poroki (ali resno zvezi) in otrocih življenje ne zaključi oz. ne omeji na dom, službo, pa po možnosti še cerkev in družinske obiske, si pač dam duška. Ne pustim se [sm=smiley36.gif]. Otroka sta takrat na varnem (večinoma pri g. Možu, ki je diskoteke in žurke že prerasel), je pa res, da imam GSM vedno pri sebi. Just in case. Dokončni odklop pa ni možen (toliko odgovornosti pa še premorem). Josephine - dobrodošla na naslednji žurki z mano in Shorty. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|