Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Calzedonia jih ima. Jaz jih kupujem v Outletu, za par €.
|
|
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:48:42
|
|
|
|
sanasan
|
no, ja, tudi številke mi niso čisto jasne...sva včeraj probavali in so ji prav tako za 4 leta od predlani, kot za 8 let, ki sem ji jih ravno kupila
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni ne . Na male lušne ritke itak vse paše, premalo, preveliko,..
|
|
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:49:57
|
|
|
|
sanasan
|
Calzedonia jih ima. Jaz jih kupujem v Outletu, za par €. uf, najlepša hvala sem ravno pojutrišnjem v okolici
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:51:02
|
|
|
|
sanasan
|
Tudi meni ne . Na male lušne ritke itak vse paše, premalo, preveliko,.. to maš pa tudi prav....jaz si bom morala pa verjetno spet kakšne večje kupit, pa nič ne rastem v višino
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Calzedonia jih ima. Jaz jih kupujem v Outletu, za par €. uf, najlepša hvala sem ravno pojutrišnjem v okolici Super-imaš vse velikosti, vzorci pa kakor imaš srečo. Čeprav za otroke skoraj ni takih, ki niso vsaj ok, če ne že super.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?