*Neja* -> Pregrada v maternici - kaj je to? (12.7.2005 8:14:32)
|
Pozdravljena! Tudi meni so po enem SS povedali, da imam pregrado v maternici. Sledili so razni pregledi, na katerih ugotovijo v katero stran je pregrada obrnjena (mislim, da so se o tem pogovarjali). Drugače pa so meni svetovali tako: ne glede na to, da je pregrada dokaj majhna, je moj G forsiral, da mi naredijo operacijo - še posebej zato, ker je za mano neuspela nosečnost. Še pred "ta pravo" operacijo so mi (brez narkoze) odščipnili tkivo v maternici (vse sem lahko spremljala na TV-ju) in ga histološko pregledali (ne vem, zakaj naj bi bilo to dobro). Zdaj so mi naročili, da pri svojem osebnem zdravniku opravim EKG pregled, krvni in urinski test in še neke stvari. Potem z vsemi temi izvidi konec avgusta (ker med dopusti ne operirajo:zmeden:)pridem v bolnišnico, tako da dobim datum za operacijo v začetku septembra. Mene je bilo na začetku sicer malo strah, sploh zato, ker mi je moj G zagotovil, da takšna pregrada kot jo imam jaz, sploh ni ne vem kaj. No, pa so se vseeno odločili, da jo bodo odstranili. Vse pohvale mojemu G, ki je po štirih zamenjanih G prvi ugotovil, kaj je z mano res narobe. Če imaš še kakšno vprašanje, sem ti na razpolago. To zgoraj je bilo tako, bolj na hitro. Lep dan!:rozica:
|
|
|
|