kahlica (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

boni25 -> kahlica (7.4.2010 19:03:42)

Ojla
No mi se zdej počas navajamo na kahlico.Probamo ga dat preden se gre kopat pa zjutri na kahlco pa tud sam ze pove da bi su "kakat",za njega je isto kakat ali lulat,trenutno.No zanima me v bistvu to.Kje imate kahlico?Predvidevam da v kopalnici ali wc.No nas mali pa hoče na vsak način odnest kahlico sred dnevne sobe in tam bi pol on lulal.A nej mu to dovolim,se bojim da bi se pol kr navadu da ma kahlco tud sred kuhne lahko al kaj?Itak je pa pol histerija če ne dovolim in pol drugje noče.

lp

**Tinkara78** -> RE: kahlica (7.4.2010 19:36:26)

Mi smo prakticirali kopalnico. Sem jo pa vedno dala na kahlico ob previjanju. Torej x-krat na dan. Uvajati smo začeli pri 8,5 mesecih ko je začela sedeti, ker smo imeli velike probleme pri odvajanju blata.

Anonimen -> RE: kahlica (7.4.2010 21:45:09)

IZVIRNO SPOROČILO: boni25

Ojla
No mi se zdej počas navajamo na kahlico.Probamo ga dat preden se gre kopat pa zjutri na kahlco pa tud sam ze pove da bi su "kakat",za njega je isto kakat ali lulat,trenutno.No zanima me v bistvu to.Kje imate kahlico?Predvidevam da v kopalnici ali wc.No nas mali pa hoče na vsak način odnest kahlico sred dnevne sobe in tam bi pol on lulal.A nej mu to dovolim,se bojim da bi se pol kr navadu da ma kahlco tud sred kuhne lahko al kaj?Itak je pa pol histerija če ne dovolim in pol drugje noče.

lp

Naj to počne kjer pač želi. Pri nas teh težav nimamo, lula in kaka kjer pač želi, sama ji to dopuščam. HB da vsaj hoče.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

josephine27 -> RE: kahlica (7.4.2010 22:51:29)

mi imamo kahlico v kopalnici, jo pa včasih tud  ven na hodnik prinese. jaz mu pustim.

CatJa -> RE: kahlica (8.4.2010 6:55:20)

Naš jo uporablja samo v kopalnici. Ne bi mu je dovolila vlačit po celi hiši.

barni -> RE: kahlica (8.4.2010 7:32:39)

Nasa je hodila na kahlico ko je se imela plenice zvecer pred kopanjem. Kahlica je bila vedno v kopalnici. Ne vem kaj bi naredila, ce bi jo vlacila ven, verjetno bi ji pustila, ceprav bi me motilo.

Zdaj ko smo jo priceli odvajati od plenic, pa kahlica sploh ni vec opcija[sm=zmeden.gif] Samo stranisce z nastavkom. Kahlica je se vedno v kopalnici, vendar je nikoli ne uporabi.

Volga -> RE: kahlica (8.4.2010 10:57:09)

Kahlo vlačit po celem staovanju [image]http://kofetkanje.mojforum.si/images/logos/kofetkanje.smilie.shame.gif[/image]

Stran: [1]