Pomoč. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> Pomoč. (12.7.2005 7:02:44)

Joj kaj naj naredim,oz. s čim si naj pomagam spodaj me vse peče....
A bi morala it k G. da me pogleda in da kakšno kremo???:zmeden:
In kako ste kaj drugače??
Mene že 2 dni dajejo v trebuhu neki krči in istočasno me boli tudi križ.Nevem kaj bi bilo to???
Pa v noge so me začele tako boleti,da je joj,tudi v nogah me ponoči grabijo krči.
Joj,joj še ta teden in potem za 14 dni na dopust.Komaj čakam!!!

Tiamo -> Pomoč. (12.7.2005 7:14:53)

Za prvo pomoč si lahko daš obkladek iz navadnega jogurta. Jaz ponavadi vzmamem malo vate in gor vtrem žličko jogurta.

Drugače pa le k G :kuza:

LP Tia74

Marogica -> Pomoč. (12.7.2005 7:21:27)

Meni pomaga tampon, namočen v navadni jogurt. Za zunanji del pa sem smela med nosečnostjo uporabljati kremo Canesteen, ker mi jogurt ni pomagal.

Anonimen -> Pomoč. (12.7.2005 7:47:10)

Primanjkuje ti magnezija, zato imaš krče v nogah. Pij donat, ali pa v lekarni kupi Magnesol (mislim, da se tako imenuje)

SaaS -> Pomoč. (12.7.2005 9:41:42)

Proti krčem sem jaz pila šumeče tablete magnezij in kalcij. So mi pa svetovali, da ne skupaj, ker je slabša absorbcija. Zjutraj sem pila magnezij, zvečer kalcij. In je pomagalo, krči so se nehali. Sicer pa kakšne take stvari znajo svetovati kar v lekarni..

tina104 -> Pomoč. (12.7.2005 10:32:54)

Proti pekočemu občutku spodaj lahko poskusiš z jogurtom ali pa Multi gyn gelom ali mazilom Canesten. Meni sicer to ni dosti pomagalo (me je v glavnem srbelo), tako da sem na naslednjem pregledu pri G omenila težavo in mi je dala neke vaginalete.

Glede krčev v trebuhu je meni pomagal počitek. Bolečine v križu niso nič nenavadnega v nosečnosti, kaj pomaga še nisem ugotovila - mene en dan boli, pa naslednji ne, pa...

Glede krčev v nogah - tudi jaz sem si kupila šumeče tablete magbnezija in kalcija, pa mi to res pomaga.

lenika -> Pomoč. (12.7.2005 12:44:23)

Jaz bi ti pa glede na to, da greš za 14 dni na dopust svetovala, da greš prej še h G na en pregled, da boš bolj mirna.

Stran: [1]