|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gel iz plenice
12.4.2010 15:39:41   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: misamuk

Evo, jaz sem to danes prvič opazila. Plenice so Hoferjeve. Najprej sem mislila, da zato, ker je bila celo noč v njej, pa se je enako ponovilo pri dopoldanski plenici. zaenkrat nisem opazila efekta na ritki (da bi se kaj vnelo, ipd), ampak me pa zelo moti.
Verjetno bom šla nazaj na Mullerjeve, kjer se mi to še ni zgodilo, pa so najcenejše.

Kako zanimivo, enim se to dogaja z mulerjevimi in nikoli s hoferjevimi, drugim pa s hoferjevimi in nikoli z mulerjevimiuser posted image

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.4.2010 15:50:41   
sami0804
To pomeni,da obstajajo samo ene plenice,kjer se to nikoli ne zgodi-bombažne pralne plenice.user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.4.2010 16:25:16   
sinskaT
Ravno to je bil glavni razlog, da smo prešaltali na pralne pleničke. Ali katera ve kakšen vpliv ima ta gel na otroka? Nisem nikjer zasledila ampak sigurno ne dober user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.4.2010 17:25:39   
Suzikaa
Mi smo tudi to imeli pri teh alana dm plenicah pa jih nisem pol več nabavla, ker mi je blo to ne-normalno. Imeli smo pamperske, huggies, muller, fixies in hofer pa ni blo pri nobenih tega, tak da jaz jih ne bom več nikol kupla. Blo pa je vseeno al so ble na ritki 3 ure al celo noč.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.4.2010 11:09:02   
sinskaT
Nekaj sem našla - nič kaj všečno user posted image

Supervpojni gel: natrijev poliakrilat. Lahko vpije 300-kratno količino tekočine lastne teže, zato omogoča suho ritko, izsušuje pa tudi kožo. Če zaide v sečila, povzroča uroinfekt in plenični izpuščaj. Opazimo ga, kadar plenička poči in se raztresejo mali kristalčki. Ti so za dojenčka ob zaužitju 5 g lahko usodni.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.4.2010 17:28:24   
ammam
Te kristalčke sem jaz opazila tudi pri pamperskah. Nasploh pa so zame Pampers plenice zelo zgrešen nakup, ker sem z njimi nezadovoljna v večih pogledih. 

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.4.2010 22:07:53   
poli*
Do treh mesecev nazaj smo imeli Alana plenice, pa ni bilo nikoli težav s tem.
Sedaj imam babylove, ker največ "popijejo" (predvsem ponoči), sem pa že ene 3x dobila kakšno zrnce v plenički.
To pa res ni problem, zaradi katerega bi se sekirali.

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.4.2010 23:04:48   
Greenie
Tudi pri naši večkrat opazim ta gel na ritki, ne glede na znamko pleničk. Sse je pa to začelo dogajati odkar je začela vstajat. Sploh zdaj se, ko stoji, rada kar vrže na ritko in mislim, da je ravno ta sila vzrok, da gel ven pokuka.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.4.2010 19:51:34   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: ammam

Te kristalčke sem jaz opazila tudi pri pamperskah. Nasploh pa so zame Pampers plenice zelo zgrešen nakup, ker sem z njimi nezadovoljna v večih pogledih. 

Lahko deliš z nami, zakaj? Mi tudi uporabljamo Pamperske, pa imam ves čas slab občutek. Sej ne, da je kaj narobe samo....kaj pa vem....se mi zdi, da je ena sama kemija....pa apriori sem alergična na izdelke, ki jih ves čas reklamirajo po TV.

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.4.2010 20:05:24   
Ryssa
Mi smo pred kratkim natrofili na dva paketa pokvarjenih hoferjevih plenic. Ko sem prijela plenico, se je že iz suhe kar usulo user posted image Pa grem boljše pogledat plenice in ugotovim, da so bili robovi ki držijo ta gel notri, strgani. Odprla sem še en paket in pogledala nekaj plenic, isto. Pa sem jih kar nazaj nesla. Tam so mi zamenjali z novimi. Te so pa ok. Zgleda je bila neka slaba serija.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.4.2010 20:11:22   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09
IZVIRNO SPOROČILO: ammam

Lahko deliš z nami, zakaj? Mi tudi uporabljamo Pamperske, pa imam ves čas slab občutek. Sej ne, da je kaj narobe samo....kaj pa vem....se mi zdi, da je ena sama kemija....pa apriori sem alergična na izdelke, ki jih ves čas reklamirajo po TV.

No lahko ti povem, zakaj sem jaz nezadovoljna s pamperskami: najmanjše enkica so bile OK, dvojkica pa živa katastrofa - nobene plenice, ki sem jih kdaj koli preskusila niso niti pol tako zanič kot tale dvojkica: namreč prav VSAKIČ, ko se je tamala pokakala, je blato prišlo ven, tako da sem jo po večkrat na dan preoblačila. Večje - Pampers ActiveFit (vijolične - nemške) so sicer kar se tega tiče OK, samo so pa kot prvo 1x dražje od recimo DM-ovih Babylove, po kvaliteti pa prav NIČ boljše, kot drugo že sveža plenica (direkt iz paketa) neznosno smrdi, polulana pa še toliko bolj, kar pomeni, da sam bog ve, kaj je v tem gelu, Babylove namreč nima prav nobenega vonja, je pa isto proizvedena v Nemčiji - pa tudi sicer pri nobenih drugih plenicah nisem opazila, da bi tako grozno smrdele (nekatere sicer imajo malo vonja, samo nobena toliko kot Pampers), kot tretje pa sem pri tehle ActiveFit doživela, da se je gel v plenicah STRDIL, čeprav je bilo do konca roka uporabe plenic še več kot 1 leto in čeprav je bil to še čisto nov, zaprt paket. Kot četrto je ta mali od prijateljice od njih takoj po 1. plenici dobila tako grozno vneto ritko (oziroma ne samo ritko ampak celo plenično področje), da kaj takega res ne vidiš vsak dan - pa sem ji rekla, da mogoče to od teh poljskih, naj proba nemške - in je bilo tudi po nemških spet isto takoj po prvi plenici.
Tako da - zame so zakon DM-ove Babylove in sploh več ne kupujem drugih. Drugače so tudi Hoferjeve solidne, samo se mi je pa pri njih zgodilo, da pri fantku niso zdržale čez noč, kar se mi pri Bablove še ni zgodilo. Pa Müllerjeve so tudi kar OK.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.4.2010 20:20:23   
tasa_m
Pr nam se je to dogajalo pri Hoferovih, sploh čez noč.
Zdaj imamo že lep čas Pampers Aktiv fit za ponoči in Lumpi čez dan. Trenutno naše zadovoljtvo traja... user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.4.2010 21:27:26   
ledenka
že par dni imam odprt nov paket Alane in je ok, ne pušča gela. očitno je bila slaba serija. k sreči ne rabimo menjat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.5.2010 17:15:19   
ammam
Malo zapoznelo se javljam, kot ponavadi.user posted image Mala je dobila od premiumk glivice, ko jih prej od nobenih ni imela. To je dolgotrajno zdravit in  sem bila prav jezna. Poleg tega sem skoraj vedno opazila te napite kristalčke in to me zelo moti. Jezna sem pa tudi zato, ker sem skoraj celo študijo naredila okrog teh plenic in ugotovila, da so npr. Pampers maxi ful manjše od babylove, pa še dražje... Naj razsvetlim zadevo... Če hočeš večje plenice, jih torej kupiš, vendar jih je v paketu za isto ceno takoj manj, medtem, ko je pri nekaterih znamkah pl. velikost še ustrezna. Če npr. damo skupaj 4 babylove z 4+ pri pampers!!! Poleg tega pamperske smrdijo po kemijskih dodatkih (kao neki lotioniuser posted image ) in ne zdržijo dolgo. Meni so zelo fajn tudi Huggies, so kvalitetne in vpojne, ker jih za normalno ceno dosti dobiš, dovolj velike in elastične na zadnjem delu pasu.

Pred petnajstimi leti, ko sem previjala prvo hčerko, je bil pampers res zakon, zdaj pa se mi zdi, da se plača samo še ime znamke.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.5.2010 20:57:53   
gupika
Pri pamperskah, ki so bile kupljene pri nas ( ne vem v kateri trgovini, saj sem jih dobila kot darilo), je čisto v vsaki plenički bil ta gel. Pri pamperskah, ki sem jih dobila iz Avstrije, pa tega nisem opazila. Prav tako nisem tega opazila pri DM- ovih, mulerjevih in tudi lumpi-jevih pleničkah.

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.5.2010 22:51:46   
poli*
Na začetku smo imeli pamperske in se spomnim, da je najmanj 1x na dan šlo blato mimo (plenice št. 2), ampak se nisem sekirala (kaj pa vem zakaj user posted image ). Potem smo imeli št.3 in je bilo kar ok, ko pa sem začela kupovati 4 in 5 pa taka katastrofa, da sem prešla na Alana in sedaj smo na Babylove.
Da razložim: zadnji dve številki sta mi VSAKO noč prepuščali, tako da je bila premočena do vratu in vsak dan sem prala posteljnino.
Res je, samo ime se še plačuje in nič drugega. Niso to, kar so včasih bile.

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.5.2010 9:50:09   
egleria
jaz uporabljam huggies pa so mi zakon.. prav tako babylove in hoferjeve.. pamperske pa katastrofa..

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?