Ali katera pozna...? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Ali katera pozna...? (11.7.2005 23:27:42)

Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Zanima me, če katera pozna Tanjo Soršak iz Polskave pri Pragerskem? Stara je 26 let. Če katerakoli karkoli ve o njej, bi bila zelo vesela, če mi javi. Ni potrebno na privat, lahko pa.

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

iva01 -> Ali katera pozna...? (11.7.2005 23:37:19)

lahko se mal pozanimam mam ful prijateljic pa dragega iz unga konca jutr sporočim če kaj izvoham:)

Anonimen -> Ali katera pozna...? (11.7.2005 23:38:22)

Full bi bila vesela, hvala. Saj zgodba okrog mene in nje je sicer dolga, ampak v bistvu me pa samo zanima, kako je z njo in če sploh še živi tam.
Hvala.

Pa-pa!

Anonimen -> Ali katera pozna...? (12.7.2005 3:21:34)

Res je, se opravičujem... Možno ali pa celo zelo verjetno, da se osebe, katere iščemo, ne bi strinjale s tem. Ampak - kako naj pa drugače stopimo v stik z njimi, kakor tako, da javno vprašamo, če jih kdo pozna? In če one ne vedo, kako stopiti v stik z nami, jim preostane tudi samo ta način... Nič slabega ni mišljeno s tem...
Sicer pa nisem o Tanji ničesar konkretnega rekla, samo vprašala sem, če jo kdo pozna. Konkretne stvari pa so na privat, seveda, če so...
Drugače pa... Soršakovi imajo kmetijo, ja, kakor praviš, kar veliko, Tanja pa je njihova hčerka. Imela je še mlajšo sestro Anjo, kakor jaz vem, več mi pa ni znano...
Če kaj veš, pa piši na privat...

Pa-pa!

P.S. Še enkrat se opravičujem morebitnim prizadetim...

Stran: [1]