miši -> 90 dnevna dieta (12.7.2005 1:35:13)
|
no,mnenja so različna, tudi rezultati kajne... jaz vas bom pohvalila,ker vam uspeva in upam,da boste 91 dan začele oz.nadaljevale zdravo jesti. Osebno mislim,da je ločevalna dieta mučenje organizma, to da shujšamo je seveda logična posledica,ker (sumarno) kalorično hrana ni toliko bogata kot pred dieto, bolj me "skrbi" samo ločevanje. namreč,škrob je OH, v sadju je OH...se pravi 3 dnevi OH pa en dan B...veliko ljudi sploh ne ve, kaj in kje točno so OH, kaj so beljakovine,kaj maščobne kisline....in zakaj in kje to organizem sploh porabi. Športniki s tako dieto nebi preživeli. Ravno, ko se telo oz.metabolizem nekako navadi na ta "dietni šok" in se nauči skladiščiti in porabljati prehrambene snovi.....je diete konec....in spet nov šok. Zato upam,da potem počasi spet navajate organizem na redno prehrano, zdravo prehrano. Držim pesti,da vam bo uspelo ohraniti željeno težo čim dlje časa! Me pa še nekaj zanima,če vam ni odveč. Vam morda kaj bolj izpadajo lase (proti koncu diete)? Imate kaj bolj lomljive nohte? Ali fizično zmorete nenaden napor ali aktivnost (npr. hitro stečeš za žogo po stopnicah)lažje kot pred dieto? Se vam dogaja,da vam "pade cuker"? Tiste,ki ste redno aktivne in hkrati na dieti, vam morda prej zmanjka energije za visokointenzivno vadbo? se vam zdi,da ste izgubile na mišični MOČI (na masi ste itak)? Še kaj takega? Zelo bom vesela,če boste kaj napisale, res odkrito. p.s. prosim,ne me "oblajat" z vseh koncev,mislim,da sem napisala zelo prijazno vse skupaj in nobenemu ne želim nič slabega.
|
|
|
|