RE: sex kot obveza (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> RE: sex kot obveza (8.4.2010 13:49:22)

Zopet se oglašam, sem ena izmed anonimk tam zgoraj, ki sem napisala, da imam tudi sama libido totalno na nuli. Rada bi še to povedala, da pri meni zelo vplivajo tudi kontr. tablete. Jih jemljem od prve menstruacije po porodu, ker sem ful plodna in se bojim zanositi, saj nama je tudi s kondomi že to ratalo. Zaradi te fobije sem vedno na tabletah, a ko se spomnim časov pred tabletami, je bilo veliko veliko bolje z libidom, sem večkrat pomislila na sex in se mi je tudi dejansko sexalo, sem kr mokra postala samo ob misli....a sedaj....kaj pa je sedaj....sedaj že toliko časa živim tko brez tega libida in sva se z možem že tko fizično odtujila (po intimi, drugače vse štima), ker mi ni bilo do te vrste stika, da sem pomislila, če bi nehala s tabletami.....in kaj bi se pol zgodilo....morda da bi se mi res začelo sexat....a meni ni več do moža in bi bila verjetno še bolj nesrečna, če bi libido deloval, jaz pa nebi hotla bit z njim.....hm,hm.....Čudno a ne? A tudi tole razmišljam ob tehle debatah tu....

koala -> RE: sex kot obveza (8.4.2010 14:11:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zopet se oglašam, sem ena izmed anonimk tam zgoraj, ki sem napisala, da imam tudi sama libido totalno na nuli. Rada bi še to povedala, da pri meni zelo vplivajo tudi kontr. tablete. Jih jemljem od prve menstruacije po porodu, ker sem ful plodna in se bojim zanositi, saj nama je tudi s kondomi že to ratalo. Zaradi te fobije sem vedno na tabletah, a ko se spomnim časov pred tabletami, je bilo veliko veliko bolje z libidom, sem večkrat pomislila na sex in se mi je tudi dejansko sexalo, sem kr mokra postala samo ob misli....a sedaj....kaj pa je sedaj....sedaj že toliko časa živim tko brez tega libida in sva se z možem že tko fizično odtujila (po intimi, drugače vse štima), ker mi ni bilo do te vrste stika, da sem pomislila, če bi nehala s tabletami.....in kaj bi se pol zgodilo....morda da bi se mi res začelo sexat....a meni ni več do moža in bi bila verjetno še bolj nesrečna, če bi libido deloval, jaz pa nebi hotla bit z njim.....hm,hm.....Čudno a ne? A tudi tole razmišljam ob tehle debatah tu....

Tukaj je pomoje pomanjkanje libida samo znak nefunkcionalne veze, ali kakšna dobra par terapija (če se ti zdi vezo vredno reševati) ali pač reči bobu bob in stavr v normalnih razmerah končati. Jaz zase vem da tako nebi mogla živeti.

Anonimen -> RE: sex kot obveza (9.4.2010 20:27:49)

jaz pa nikoli nisem jemala kontracepcijskih, pa mi isto ni, tako da dvomim da bi bile lahko te krive.
Midva s partnerjem drugače nimava problemov v zvezi, nasprotno, zelo dobro se razumeva in ujameva, ampak mi ni. Zvečer bi samo rada v miru pogledala Tv in zaspala.

Midva se resnično zelo dosti pogovarjava (seveda ne o tej temi), dosti se crkljava, božava, ampak ko pa pride do tiste "sex" točke, pa kar sama pri sebi začnem zavijat z očmi in si mislim, joj, pa ne že spet.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]