|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvoizmensko delo in "dopoldanski" o...
5.4.2010 22:26:56   
Anonimen
kako imate tisti(e) z dvoizmenskim delom urejeno glede varstva predšolskih in tistih šolskih otrok, ki morajo imeti spremstvo in varstvo odrasle osebe?

delam dopoldne/popoldne, prvi otrok v dopoldanskem varstvu, drugi otrok bo z dopoldanskim varstvom začel v septembru. partner ima načeloma dopoldansko delo, ki se mu kakšen dan zavleče do večera.

sicer imava logistični "scenarij" že nekako izdelan, a me vseeno zanima, če imate kakšno super rešitev, kako bi vseeno lahko čim več časa preživela z otrokoma (npr. kakšna "bolniška" otroka tisti teden, ko delam popoldne, dvig otroka takoj po kosilu...)

ja, dopoldansko delo si že iščem.






ali naj pač uživam prosto dopoldne in si takrat vzamem čas zase?

hvala vam za odgovore.

< Sporočilo je popravil k.tja -- 5.4.2010 22:28:40 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvoizmensko delo in "dopoldanski&quo...
5.4.2010 22:56:36   
zmajaz
Nekateri vrtci so prilagojeni za starše z izmenskim delom in je lahko otrok 1 teden v vrtcu dopoldan in 1 teden popoldan.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dvoizmensko delo in "dopoldanski&quo...
6.4.2010 9:28:24   
Anonimen
hvala, zmajaz. za te vrtce sem slišala, jih pa žal ni veliko oz. so bolj oddaljeni.
bi želela, da prvi ostane v dopoldanskem varstvu tam, kjer je... in tudi sicer upam, da kmalu pridem na enoizmensko delo.


(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dvoizmensko delo in "dopoldanski&quo...
6.4.2010 9:33:49   
špelin@
Kolegica, ki dela dvoizmensko (en teden dop., drug pop.) stvar izvaja tako, da je sin vpisan v program vrtca, za katerega sicer ne vem, kako se mu uradno reče, izgleda pa tako, da pride otrok v vrtec vsak drugi teden - plačajo polovico cene programa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dvoizmensko delo in "dopoldanski&quo...
6.4.2010 10:05:23   
Anonimen
hvala, špelin@, ideja mi je všeč.

dokler je otrok v vrtcu, je možna.



(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dvoizmensko delo in "dopoldanski&quo...
6.4.2010 11:09:48   
josephine27
živjo

jaz delam dvoizmensko in otroka imam v vrtcu dopoldan.žal pri nas dvoizmenskega vrteca ni. tisti teden ko pa delam popoldan ga prve tri dni dam v vrtec, četrtek petek pa je z mano doma. ker pa grem prej delat ko mož pride domov ga peljem po kosilu spat k tašči kjer ga potem počaka. no tiste tri dni ko sem sama maksimalno izkoristim za pospravljanje, pranje, likanje in razne opravke, pa še mal časa zase. tako da se mu lahko potem v četrtek in petek res posvetim. včasih zavidam mamicam ki delajo samo dopoldne in imajo vse vikende proste ampak treba se je pač znajti po svoje.


_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dvoizmensko delo in "dopoldanski&quo...
6.4.2010 20:15:15   
Anonimen
hvala, josephine.

(odgovor članu josephine27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dvoizmensko delo in "dopoldanski&quo...
6.4.2010 20:33:12   
Poka
Moja kolegica je bila doma vseh 7 let, dokler ni šel njen mali v šolo. Takrat se ji je tako bolj splačalo. Nima neke izobrazbe in dela za dopoldan nebi dobila - pa tudi zdaj je zelo malo takih poklicev, ko bi ga lahko, na to kar pozabite. Še večina ljudi s faksom, nima take sreče, poklici kot so kaka trgovka, delavci v proizvodnji, pa tako nimaš šans... V Ameriki imajo to ful dobro rešeno, izbereš si izmeno, v kateri boš delal in potem npr. delaš skoz popoldan.

Mi je pa to res zaostalo - mislim, ta država je res še v srednejm veku, kako se ne morejo temu prilagodit. Še ena znanka je s tremi otroki zavrnila delo, ker nima kam dat otrok, varuške pa ne more plačat, socialne pa zdaj menda niti ne dobiš.

Jaz bi rekla tebi, da naj se tvoj tip malo potrudi in naj pač bo z otrokom tisti čas, ko ti nimaš časa, pač boš ti z njim vsakih 14 dni, če pa že, ga pa pač kak dan ne plješ v vrtec, ko si popoldan, če se ti gre za to. Za dneve, ko sta oba do večera, pač najdi eno varuško, to tako verjetno ni pogosto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?