Anonimen -> RE: odvetnik-mogoče katera ve???? (5.4.2010 13:42:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija žanka...žal mislim, da si pljunila sama sebi v skledo. 3 leta si se strinjala z odvetnikom in lagala, zdaj pa, ko ti zavarovalnica ni odobrila odškodnine, pa bi se ti šla drugo igro. glede na to, da v 3 letih nisi podala nobenega pisnega ugovora na tezo odvetnika, niti mu preklicala pooblastila in ga zaradi navajanja netočnih podatkov nisi zamenjala, je zadeva dokaj jasna. jaz menim, da je v takih primerih vedno bolje vztrajati pri resnici. če drugega ne, se na kakšnih zaslišanjih nimaš kaj zaplesti z besedami. Jaz nisem vedela,da je on napisal drugače,če bi,se nikakor nebi strinjala z njim.On je to naredil na svoje roke.Brez moje vednosti.NIKOLI se nisem strinjala s tem,kaj je naredil.Takrat je kar na lepem prišel nekdo od zavarovalnice po ponovno izjavo k meni domov in jaz sem povedala vse po resnici,tako kot se je zgodilo.Šele takrat sem zvedela,zakaj je ta kao detektiv prišel k nam.Zaradi dveh različnoh izjav.Ve,da je po toči zvoniti prepozno,niti takrat nisem imela namena it naprej,ko sem zvedela,kaj je odvetnik stori.Sem se pač sprijaznila,me pa jezi,ker vem,da pri tem nisem sama nič kriva.Le naivna sem bila,ker sem mu zaupala.Toliko.
|
|
|
|