|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zunanji obrat
13.4.2010 12:40:42   
milabe
hello
sem v 30. tednu in skos leži prečno, ok sej je še čas da se obrne... Da leži prečno vem, ker imam izredne ultrazvoke, ki niso pri moji osebni ginekologinji.
user posted image Zanima me, če jaz nebi imela teh ultrazvokov, kako bi vedeli, da plod leži prečno? Ker pač ti od morfologije ne pripada nobeden uz več, me zanima kako vejo, da plod tako leži....user posted image

(odgovor članu Neža_b)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.4.2010 12:45:47   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: milabe

user posted image Zanima me, če jaz nebi imela teh ultrazvokov, kako bi vedeli, da plod leži prečno? Ker pač ti od morfologije ne pripada nobeden uz več, me zanima kako vejo, da plod tako leži....user posted image

hmmm, jest temu pravim pomoč od kje drugjeuser posted image ali pa preprosto sreča, jaz imam kratek MV in se tudi sprašujem kako bi sploh za to izvedela, če mi ga ne bi izmerila na MF ker baje tega vsem ne pregledujejo??

Sem pa tudi dobila napotnico od svoje G za UZ v 32 tednu za rast in lego ploda, tako, da očitno eni naredijo raje kakšen UZ  več kot manj

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.4.2010 13:33:32   
jančika87
Jst pa čutm, da je z glavco gor obrnjena, ker me z nogcami dol v mehur brca, glavca je pa na desni strani pod rebri in se jo čist čut. In to že od skoz od kar sem pozorna na lego. Mi pa vsakič naredi UZ čeprov tko bl na hitr sam vsaj nardi ga.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.4.2010 15:12:44   
ajanček
js sm si pa mogla kr lepo sama plačat uz če sem hotla vedeti kako je z user posted image
drugače sem pa rodila z medenico pa nogicami naprej, pa mislim da je bilo vredno tut malo potrpeti kot pa iti na obračanje ali cr.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.4.2010 18:53:34   
jančika87
ajanček: A si rodila naravno al z ea? Jst tud neb rada na cr. Tko, da če se ne bo obrnila bi probala naravno al pa z ea, ker baje je težje rodit z medenično vstavo?

(odgovor članu ajanček)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.4.2010 13:43:21   
Božička09
A mi lahko ena prosim pove, kako sam obrat poteka, ker si niti pod razno ne predstavljam.

Hvalauser posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu jančika87)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.4.2010 14:15:37   
poli*
http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/video-zunanji-obrat.html
nekaj malega o tem.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.7.2010 15:37:30   
Ploha
Punce, o kakšnih navodilih glede sedenja in ležanja to govorite? Kaj se sme in kaj ne? Lahko katera mal bolj razloži? user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?