twetka -> RE: II pričakujemo maja 2010 (3.5.2010 13:40:17)
|
latka, se strinjam z briljantino, počakaj še kak dan naredi še en test in bo vse jasno, če pa si v dvomih pa je najbolje it na krvi test, tam pa točno vidiš koliko hormona je prisotnega. briljantina ja modrostne zobe mam, krivo mi rastejo in je potrebna prav operacija ne samo puljenje zato bi se pa rada tega rešila zdej, ker že eno leto čakam na ta poseg, sem bla že 3x prestavljena, 2x bolana, tretjič sem pa začela s klomifenom in mi niso hoteli potem delati operacije ker bi menda lahko antibiotiki škodovali plodnosti, kaj pa vem tako mi je rekla in upam da to dam zdej skozi. Bi bila zelo vesela, ko bi se moja tečka prikazala ta teden in bi mi vse šlo kot po maslu, tako pa že kr vem da bojo komplikacije, meda je ja nebom dobila okoli 19, ker potem spet nebo nič z operacijo. Mah groza je vse skup komi čakam, da se vse to konča. Zanimivo, da me je ta mesec prav strah test delat, ker sploh nočem videt, imama ga plan delati v soboto in po moje ga bom polulala pa dala mojemu, ker js nočem met opravka z njim.
|
|
|
|