nati29 -> RE: II pričakujemo maja 2010 (6.5.2010 10:51:07)
|
Ko se ravno pogovarjate o kilogramih, bom še jaz povedala, kaj sem se odločila ta mesec. Sicer imam kakšne 3 kg, ki bi jih rada izgubila. Ni veliko, vendar ne gre. Ta mesec bom pa poskusila čim bolj zdravo jesti, tako da pojem res veliko zelenjave in sadja, ki ga sicer ne maram preveč, zvečer če sem lačna popijem kakšen smoothi, zjutraj pojem kaspulo matičnega mlečka, ki naj bi pomagal k zanositvi, ker vsebuje nek hormon, vsak dan zmešan dve žlički lanenega olja s skuto in jogurtom, in pa žlico lanenih semen, to oboje naj bi tudi pomagalo k zanositvi, ker tudi vsebujeta nek hormon, pa tudi na splošno je zelo koristno za zdravje. Vsak dan spijem tudi zeleni čaj, ki spodbudi delovanje jajčnikov. Odločila sem se tudi, da se bom vsak dan vsaj trideset minut gibala, pa mi to še ni čist uspelo. Včeraj sem si kupila tudi čaj krvomočnice, če bo kaj pomagal. Tako, vse te stvari so dobre za zdravje, pa če pomaga k zanositvi, pa sploh super. Tako da sem zaenkrat kar navdušena in se tega držim, in sem danes lahko tudi brez probelam zapela ene hlače, ki jih včasih tudi ne morem [sm=zmeden.gif]. Tako da s takom pozitivnim pristopom bom lažje izgubila kakšen kg, če pa z namenom poskušam shujšat ali manj jesti, pa je želja po hrani še večja.
|
|
|
|