Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:50:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sorry, ampak vseh svojih grehov še jaz ne pamtim, t'ko, da jih tut pater ne bi.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
On bo pamtil, kot DIPO. Bolj bo sočno, bolj bo poslušal.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:51:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hja, no... nekako mi ni v interesu razlagati svojih grehov nekomu, ki bi mi potem zaradi njih solil pamet.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:52:06
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka On bo pamtil, kot DIPO. Bolj bo sočno, bolj bo poslušal. Se zapiske bo kopiral, da se kaj ne razgubi
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:53:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Se zapiske bo kopiral, da se kaj ne razgubi A patri si zapisujejo al' kaj?
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka On bo pamtil, kot DIPO. Bolj bo sočno, bolj bo poslušal. Se zapiske bo kopiral, da se kaj ne razgubi Zdaj razumem, zakaj sta vedno dve spovednici vkup .
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Hja, no... nekako mi ni v interesu razlagati svojih grehov nekomu, ki bi mi potem zaradi njih solil pamet. Je slučajno na DIPO kaj drugače ?
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:54:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Zdaj razumem, zakaj sta vedno dve spovednici vkup . U sosednji si ga eden...?
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:55:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Je slučajno na DIPO kaj drugače ? Ne vem... ker sem tam samo slučajno.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Zdaj razumem, zakaj sta vedno dve spovednici vkup . U sosednji si ga eden...? Počasi. Najprej je potrebna varnostna kopija zapiskov. Saj poznaš, kaj vse najdeš v arhivih...geni in debla in to..in vse ostalo , namenjeno interni uporabi.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:56:41
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Hja, no... nekako mi ni v interesu razlagati svojih grehov nekomu, ki bi mi potem zaradi njih solil pamet. Ti bi zasolil še kaj drugega, glede na to, koliko imajo ti na largu svoje pohujšljivosti.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:57:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Počasi. Najprej je potrebna varnostna kopija zapiskov. Saj poznaš, kaj vse najdeš v arhivih...geni in debla in to..in vse ostalo , namenjeno interni uporabi. No, po cerkvenih arhivih še nisem brskala... in zdaj je tudi vprašanje, če bom!
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:58:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Ti bi zasolil še kaj drugega, glede na to, koliko imajo ti na largu svoje pohujšljivosti. Začenjam opažati podobnosti med cerkvijo in Ringarajo.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 5.4.2010 0:00:05
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Ti bi zasolil še kaj drugega, glede na to, koliko imajo ti na largu svoje pohujšljivosti. Začenjam opažati podobnosti med cerkvijo in Ringarajo. Nehaj delati reklamo, ker so konkurence huda reč.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 5.4.2010 0:00:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kdo je komu konkurenca - RKC Ringaraji ali obratno?
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 5.4.2010 0:03:14
|
|
|
|
Lajči
|
Po mojem rkc ringaraji . Ti si začela, glej, da ne boš spet kej tožena ali ti bo kdo grozil s tožbo.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 5.4.2010 0:05:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če me kdo hoče tožiti, naj se kar v vrsto postavi. Zdaj grem pa NA g. Moža, preden se zgodi, da bom zaradi RR še tam v vrsti stala. ... konoch...
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 5.4.2010 0:07:28
|
|
|
|
Lajči
|
Fajn ga uporabi, ti privoščim, ker na, pod, spredi, zadi, pa kaj ti vem, kako se še sproti spomneta, je dobrodošlo za neokrnelost organov. Kar tako naprej, brez rkc, ki tega ne dopušča.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?