Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:14:28
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jezna sem pa še bolj na kolega, verskega fanatika,...mater mu milo, doma naj moli rožni venec, da jz lahko enkrat v miru zadovoljim svoje potrebe zakaj pa nisi to temu kolegu povedala? če boš tle pizdila, doma pa nič rekla, ker nočeš izpast nora in tečna, ne bo prou nič pomagalo. kolega pa je valda klical tvojega, ker je vedel, da ne bo rekel ne. in ne zato, ker je verski fanatik, veš.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:22:22
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Ja, zavese na dvorišče gor, in zastor z domače dnevne sobe dol. Ne vem, no, ampak če ti nekaj ne paše, to poveš. Ali lepo, ali grdo. Če čutiš, da bi najraje pop.izdila, stori to. Ne pa dvorišče, obiski, prdci in kaj vem kaj. Brezveze. Pop.izdi se grdo sliši, ampak najbrž ima vsaj nekaj efekta. Mislim tole pregovarjanje vsakih par dni-zeh. Efekti so pozitivni po mentalno zdravlje p.o.p.i.z dujocega, ce nic drugega. Saga o strpnosti... potrpezljiv, strpen, potrpezljiv... dokler ne krepnes od zatohlosti in zamorjenosti. Z druge strani je pa po nevihti zrak tako izjemno cist in disec.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:24:18
|
|
|
|
barika
|
mah, sploh ne vem, kaj naj ti rečem ... a popokat stvari za par dni pa ne morš it, pa iti na lepše .. z otrokoma seveda (sicer ni rešitev, pa vprašanje, če bi si tvoj gor prišel ..? ) Enostavno, ti odpri vrata v kakšnem seksi perilu ...sam pazi, da si kdo ne bo napačno razlagal
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:47:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Z druge strani je pa po nevihti zrak tako izjemno cist in disec. Če takoj po njej ne pridejo prdeči obiski . Saga o strpnosti... potrpezljiv, strpen, potrpezljiv... dokler ne krepnes od zatohlosti in zamorjenosti. Tam nekje. Jaz sem bolj žestoka-ko je veselje, je veselje, ko je pop.izdist, je pač to. Najbolj zanimivo je, da sem najbolj mirna, ko pač sem kar sem.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:48:19
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika mah, sploh ne vem, kaj naj ti rečem ... a popokat stvari za par dni pa ne morš it, pa iti na lepše .. z otrokoma seveda (sicer ni rešitev, pa vprašanje, če bi si tvoj gor prišel ..? ) Enostavno, ti odpri vrata v kakšnem seksi perilu ...sam pazi, da si kdo ne bo napačno razlagal Ne razumem zakaj se mora ona truditi. Že večkrat se je iz njenih postov razbralo, da je nezadovoljna. Moje mnenje je, da naj rajši enkrat ornk zaropota, kot pa da se mu v sexi perilu nastavi. To sexi perilo ga bo mogoče enkrat, dvakrat zadržalo. Ostale dni pa bo spet rajši preživljal s prijatelji. Tako, da TT, jasno in glasno povej. Pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:50:15
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jezna sem pa še bolj na kolega, verskega fanatika,...mater mu milo, doma naj moli rožni venec, da jz lahko enkrat v miru zadovoljim svoje potrebe zakaj pa nisi to temu kolegu povedala? če boš tle pizdila, doma pa nič rekla, ker nočeš izpast nora in tečna, ne bo prou nič pomagalo. kolega pa je valda klical tvojega, ker je vedel, da ne bo rekel ne. in ne zato, ker je verski fanatik, veš. Kaj pa je kolega kriv? Saj mož se je strinjal. Ne razumem kakšne veze ima , to da je verski fanatik?
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:52:09
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka poopesdit??!! POPIZDI. Ne razumem- hočeš pop.izdit in potem to zavijaš v neke vljudnosti in kr neki. Pišuka, nehajte reklame gledat in bit vse nadišavljene, P.O.P.I.Z.D.I.T.E., na polno. No, sama dam rada kako kapljico kvalitetnega parfuma na sebe, ampak popizdim, ko popizdim, tud parfum še gor ostane, pa čeprav je samo kapljica, reklam za Wanish pa tudi sama ne maram, z madeži se da na po domače očistiti, ko kapneš gor kak Pril, pa gre vse dol.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:53:23
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jezna sem pa še bolj na kolega, verskega fanatika,...mater mu milo, doma naj moli rožni venec, da jz lahko enkrat v miru zadovoljim svoje potrebe zakaj pa nisi to temu kolegu povedala? če boš tle pizdila, doma pa nič rekla, ker nočeš izpast nora in tečna, ne bo prou nič pomagalo. kolega pa je valda klical tvojega, ker je vedel, da ne bo rekel ne. in ne zato, ker je verski fanatik, veš. Kaj pa je kolega kriv? Saj mož se je strinjal. Ne razumem kakšne veze ima , to da je verski fanatik? Tom se je razpizdila. Ampak, bi morda bolj zalegla, če bi se tako razpizdila pri dedcu.
< Sporočilo je popravil Lajči -- 4.4.2010 21:54:22 >
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 21:58:57
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: barika mah, sploh ne vem, kaj naj ti rečem ... a popokat stvari za par dni pa ne morš it, pa iti na lepše .. z otrokoma seveda (sicer ni rešitev, pa vprašanje, če bi si tvoj gor prišel ..? ) Enostavno, ti odpri vrata v kakšnem seksi perilu ...sam pazi, da si kdo ne bo napačno razlagal Ne razumem zakaj se mora ona truditi. Že večkrat se je iz njenih postov razbralo, da je nezadovoljna. Moje mnenje je, da naj rajši enkrat ornk zaropota, kot pa da se mu v sexi perilu nastavi. To sexi perilo ga bo mogoče enkrat, dvakrat zadržalo. Ostale dni pa bo spet rajši preživljal s prijatelji. Tako, da TT, jasno in glasno povej. Pa veliko sreče. Zato ker jamra po forumu, nardi pa nič ne, če ne more po*pizdit, nej gre pa v drugo skrajnost. najprej naj pri sebi poštima, kaj želi, potem pri dedcu, na koncu pa šele pri prisklednikih.
< Sporočilo je popravil barika -- 4.4.2010 22:00:06 >
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:03:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Enostavno, ti odpri vrata v kakšnem seksi perilu ...sam pazi, da si kdo ne bo napačno razlagal pa rečem: "dragi, družbo sva dobila, poišči še en bič!" ....pol pa sam držim pesti, da ne bo res za stvar
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:12:03
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Z druge strani je pa po nevihti zrak tako izjemno cist in disec. Če takoj po njej ne pridejo prdeči obiski . Saga o strpnosti... potrpezljiv, strpen, potrpezljiv... dokler ne krepnes od zatohlosti in zamorjenosti. Tam nekje. Jaz sem bolj žestoka-ko je veselje, je veselje, ko je pop.izdist, je pač to. Najbolj zanimivo je, da sem najbolj mirna, ko pač sem kar sem. Nimam kaj kot , da se strinjam i podpisem. Red mora biti
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:16:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Red mora biti Ne vem, če je red-bolj žestoka nrav z učinkovitimi posledicami. Saj ne, da so vedno dobre , ampak vsaj vem(o) pri čem smo in česa ne gre početi .
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:18:54
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: barika Enostavno, ti odpri vrata v kakšnem seksi perilu ...sam pazi, da si kdo ne bo napačno razlagal pa rečem: "dragi, družbo sva dobila, poišči še en bič!" ....pol pa sam držim pesti, da ne bo res za stvar Veš kaj je meni smešno, da bereš en kup jamranja tu po forumu, potem pa najdejo grešnega kozla, ki mu povedo, kako je nezadovoljen. Pa toliko branja na forumu o nezadovoljstvu uporabnic. Tako da, ne sekiraj se, ker grizejo kostke, ko kužki, ki koga pogrizejo. Če se že malo primem vseh tem. Se bo vsaj bolj razumelo, zakaj tudi kuža ugrizne. Sem sedaj reskirala, da jih dobim po tintari.
< Sporočilo je popravil Lajči -- 4.4.2010 22:31:56 >
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:34:03
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Red mora biti Ne vem, če je red-bolj žestoka nrav z učinkovitimi posledicami. Saj ne, da so vedno dobre , ampak vsaj vem(o) pri čem smo in česa ne gre početi . Tako! Ves ali si na nebu ali na zemlji....
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Red mora biti Ne vem, če je red-bolj žestoka nrav z učinkovitimi posledicami. Saj ne, da so vedno dobre , ampak vsaj vem(o) pri čem smo in česa ne gre početi . Tako! Ves ali si na nebu ali na zemlji.... Ali se vsaj zaveš, če padeš z neba na zemljo .
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:40:01
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Red mora biti Ne vem, če je red-bolj žestoka nrav z učinkovitimi posledicami. Saj ne, da so vedno dobre , ampak vsaj vem(o) pri čem smo in česa ne gre početi . Tako! Ves ali si na nebu ali na zemlji.... Ali se vsaj zaveš, če padeš z neba na zemljo . Pa smo spet pri gravitaciji
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:41:04
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Misek ali si na nebu ali na zemlji.... Izven konteksta... www.youtube.com/watch?v=7S2aksMVZi0 tudi izven konteksta... kam je ta tip zginil......??
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:46:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek tudi izven konteksta... kam je ta tip zginil......?? Nimam pojma, ampak če bi še vedno takole izgledal... www.youtube.com/watch?v=e0or9s0US-s&NR=1 ... se lahko čez 14 dni srečamo v "Franciju".
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:47:55
|
|
|
|
rija
|
bojda je še enkrat ati postal ali pa sem jaz kaj zamešala?
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:48:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija bojda je še enkrat ati postal ali pa sem jaz kaj zamešala? Zna bit', da si to z Vilijem Resnikom zamešala, ker on se je pa res ločil, preselil na Primorsko in si tam ustvaril novo družino.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:50:17
|
|
|
|
rija
|
čisto možno, ker take novice zasledim glih z eno žilico levega očesa, na kateri imam slabšo dioptrijo pa nekaj v zvezi s sodiščem je še bilo da je nekoga povozil, priznal, plačal ali pa tudi ne
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
pa nekaj v zvezi s sodiščem je še bilo da je nekoga povozil, priznal, plačal ali pa tudi ne Meni se zdi, da je šlo za neko nesrečo .
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:51:54
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pa nekaj v zvezi s sodiščem je še bilo da je nekoga povozil, priznal, plačal ali pa tudi ne Ni povozil... vrata od avta je odprl ravno takrat, ko se je ena ženska mimo pripeljala na biciklu - in jo je nabasal z vrati. Problem je nastal, ker ji on ni pomagal in ker je ona potem umrla. Kako se je razpletlo, ne vem, vem pa, da ga je žena zaradi tega pustila. Menda, no.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 22:52:25
|
|
|
|
Tanja55
|
Rudan je bil ravnokar na turneji v Nemciji, na njegovi internetni strani vse pise---tudi njegova biografija je tam, ceprav mi je zal, da sem jo sla brat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?