Se prestraši (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


smej -> Se prestraši (4.4.2010 19:09:09)

Moj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  se zelo hitro prestraši. Če kakšna malenkost nekje zaropota (zaloputnejo vrata, mi kakšen predmet pade na tla v kuhinji,..) se prav zdrzne. Pa ne gre za zelo glasno ropotanje. Ko pa sam ropota z igračami in jih meče na tla, se prav nič ne prestraši in uživa v ropotanju, pa če je še ne vem kako glasno. Se vse dojenčki tako zdrznejo in prestrašijo nepričakovanega hrupa?




jakipaki83 -> RE: Se prestraši (4.4.2010 19:49:17)

Meni se to zdi čisto normalno. A se ti ne prestrašiš, če nekaj zelo naglas nepričakovano zaropota? Vsaj veš, da dobro sliši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sicer pa ja, itak se moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tudi prestraši oz zdrzne oz vsaj obrne ob glasnih zvokih.




Menta -> RE: Se prestraši (4.4.2010 21:11:49)

Moj se tudi prestraši ob kihanju, kašljanju ali čem podobnem. Ko pa ropotajo igrače, je pa čisto ok. Tudi kadar se vozi v vozičku, lahko vse sorte ropota, pa bo vseeno mirno spal.
Po moje je to normalno.




Lolalala -> RE: Se prestraši (5.4.2010 18:12:14)

moj je tudi zelo plašen. prestraši se tudi npr če je nekaj časa tišina, nato pa nekdo začne govoriti. malo se zdrzne, potem pa je ok.




Stran: [1]