Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 12:00:38
|
|
|
|
skuštrana
|
Oton je na antibiotiku že skoraj cel mesec, Arsen je bolan od včeraj, Liza pa je driskala ponoči. Vsi so nekam šli, mi pa samevamo, ne samo doma, ampak cel čas notri, zunaj pa končno pomladno vreme In temu naj rečem praznik ???? Grrrrrr....... Jah, nič, bo spet cel dan pižama party
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 12:12:17
|
|
|
|
Najaa
|
A ti to nas opisuješ? No s tem, da jaz mam dva otroka. Bolani sta izmenično že par mesecev, te dni pa kar skupaj. Da je bolj veselo. Vsaj hladilnik je poln!
|
|
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 12:15:02
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ti to nas opisuješ? No s tem, da jaz mam dva otroka. Bolani sta izmenično že par mesecev, te dni pa kar skupaj. Da je bolj veselo. Vsaj hladilnik je poln! ok, mi je že lažje, nismo sami
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 12:32:00
|
|
|
|
Najaa
|
Men je tud lažje zdej. Vidiš, sam na rr napiš pa je svet takoj lepši.
|
|
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 13:06:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
pri nas (gorenjska) ne duha in ne sluha o pomladi, zebe me ko psa.... Za vas pa, kaj naj rečem - čimprej se pozdravite in vesele piđjama praznike!
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 14:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, nič, bo spet cel dan pižama party Tudi to je nekaj . Nič, pozdravite se!
|
|
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 19:45:33
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Oton je na antibiotiku že skoraj cel mesec, Arsen je bolan od včeraj, Liza pa je driskala ponoči. Vsi so nekam šli, mi pa samevamo, ne samo doma, ampak cel čas notri, zunaj pa končno pomladno vreme In temu naj rečem praznik ???? Grrrrrr....... Jah, nič, bo spet cel dan pižama party Saj lahko povabiš, če imaš že party.
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 22:30:15
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Oton je na antibiotiku že skoraj cel mesec, Arsen je bolan od včeraj, Liza pa je driskala ponoči. Vsi so nekam šli, mi pa samevamo, ne samo doma, ampak cel čas notri, zunaj pa končno pomladno vreme In temu naj rečem praznik ???? Grrrrrr....... Jah, nič, bo spet cel dan pižama party Saj lahko povabiš, če imaš že party. Če si želiš gadne viroze začinjene z drisko ter za posladek vneta ušesa si vabljena
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 22:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si želiš gadne viroze začinjene z drisko ter za posladek vneta ušesa si vabljena All inclusive ponudba .
|
|
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 22:33:38
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Oton je na antibiotiku že skoraj cel mesec, Arsen je bolan od včeraj, Liza pa je driskala ponoči. Vsi so nekam šli, mi pa samevamo, ne samo doma, ampak cel čas notri, zunaj pa končno pomladno vreme In temu naj rečem praznik ???? Grrrrrr....... Jah, nič, bo spet cel dan pižama party Saj lahko povabiš, če imaš že party. Če si želiš gadne viroze začinjene z drisko ter za posladek vneta ušesa si vabljena To bo zame antibiotik.
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 22:38:15
|
|
|
|
skuštrana
|
Še romantičen pogled na Cres in Krk sem ti pozabila omenit Vse vključeno kot pravi milijonarka
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 22:42:19
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Če si želiš gadne viroze začinjene z drisko ter za posladek vneta ušesa si vabljena All inclusive ponudba . za crknit...
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 22:51:29
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Še romantičen pogled na Cres in Krk sem ti pozabila omenit Vse vključeno kot pravi milijonarka za mrčes se ne sekiram v naravi, obstajajo opcije za odganjanje, važn, da gre za romantiko.
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 22:59:52
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Še romantičen pogled na Cres in Krk sem ti pozabila omenit Vse vključeno kot pravi milijonarka za mrčes se ne sekiram v naravi, obstajajo opcije za odganjanje, važn, da gre za romantiko. No mosquitos, se bojijo naših bolezni...
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 4.4.2010 23:25:48
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Še romantičen pogled na Cres in Krk sem ti pozabila omenit Vse vključeno kot pravi milijonarka za mrčes se ne sekiram v naravi, obstajajo opcije za odganjanje, važn, da gre za romantiko. No mosquitos, se bojijo naših bolezni... Mislii na pižama party, pa ti bo kljub temu lepo, bacile boste skupaj pozdravili, se lažje stiskali, ker ste bacilasti, pa tako, bodo že šli stran.
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 5.4.2010 11:56:53
|
|
|
|
Goldy
|
Draga skuštrana - en velik iz L! Pri nas še ni sledu od pomladi.... ...no, vsaj danes ne...
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 5.4.2010 12:08:14
|
|
|
|
rija
|
verjetno se je moj mali nalezel driske, ker sem predolgo ta post pustila odprt no, tudi naš zadnji dan praznikov se je začel driskasto pa mali je bil cel zelen, pa MIREN...to pomeni, da mu je res nekaj bilo. pa sva na hitro zmazala pol banane in kozarec kokakole fajn na prazen želodec....in evo...mali je živno...že zopet je leteč ko spajdermen
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 5.4.2010 19:37:38
|
|
|
|
modrasmotka
|
rija smem uprašati,kaj ti naredi banana in kokakola? skustrana evo pikapoke za vaša dva sončka,da se pozdravta
|
|
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 5.4.2010 19:44:13
|
|
|
|
rija
|
ustavi drisko
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 5.4.2010 19:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka rija smem uprašati,kaj ti naredi banana in kokakola? zapreta. bolančki, pozdravite se!
|
|
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 5.4.2010 22:02:29
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Mi smo tudi noter ..
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 5.4.2010 22:23:38
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Oton je na antibiotiku že skoraj cel mesec, Arsen je bolan od včeraj, Liza pa je driskala ponoči. Vsi so nekam šli, mi pa samevamo, ne samo doma, ampak cel čas notri, zunaj pa končno pomladno vreme In temu naj rečem praznik ???? Grrrrrr....... Jah, nič, bo spet cel dan pižama party Saj lahko povabiš, če imaš že party. Ti ne zavidam... Tebi pa ni treba zavidati meni, z mojima 'kristalčkoma' ali kaj so že ti otroci, rojeni po letu 2000... Taki, ki sami vse že znajo, ti jim moraš samo prisluhniti.... Jao, jao, danes sem popenila, ko je 5-letnica prespala pri prijateljici in se nato ves dan tako zadirčno z mano pogovarjala, da bi jo narjaje - grmffdfsfdfdads - nato pa jo je oponašal še kristalček jr. In sta mi oba veeees daaaaaan tako besedičila Upam, da bosta to prespala.... Če si želiš gadne viroze začinjene z drisko ter za posladek vneta ušesa si vabljena
|
|
|
|
RE: Eh, pa taki prazniki... 6.4.2010 8:02:47
|
|
|
|
aprilčica07
|
Mi tudi bolani.. Ta velik vneto grlo, ki je sicer že dobro, zdaj pa grozljivo kašlja in smrka... tamala viroza z visoko vročino, to je minilo, seveda zdaj kašlja tudi ona in smrka.. za popiz... zunaj pa ja, končnooo pomlad (Kras)
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?