Kam na hrvaško v juniju? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

heli23 -> Kam na hrvaško v juniju? (4.4.2010 11:08:46)

Letos imamo tako situacijo da v višku sezone julij in avgust ne bomo mogli na morje, me pa zanima kam bi lahko šli v juniju na hrvaško? Kje so kakšni dobri hoteli, da imajo notranji in zunanji bazen, pa zraven tudi luštno plažo saj imava 3 leta starega sina. V prmeru slabega vremena, bi tako lahko se kopali tudi v notranjem bazenu. Kaj priporočate in kakšne so kaj vaše izkušnje z morjem v juniju ? Hvala za pomoč!

donat -> RE: Kam na hrvaško v juniju? (4.4.2010 11:28:51)

pozdrav::))

probaj v iti v srednjo dalmacijo ali še dol. v katalogu pa imaš ponudnike[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2010 14:15:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Kam na hrvaško v juniju? (4.4.2010 14:18:51)

Kaj priporočate in kakšne so kaj vaše izkušnje z morjem v juniju ?

The best-konec maja, prva polovica junija. Do zdaj je bilo vreme vedno super, morje kakor kdaj-ima od 20 do 23 stopinj, srednja in južna Dalmacija. Gneče ravno prav, da nisi sam in ljudje še polni energije na začetku nove sezone. V tem času sem bila kar na nekaj krajih, kjer je bilo še nekaj let nazaj v tem času napol zastonj-od Dubrovnika večkrat, Hvara, Makarske riviere...Povsod imaš hotele z notranjim bazenom, kaj izbereš-odvisno od budgeta.

tintin -> RE: Kam na hrvaško v juniju? (5.4.2010 14:03:04)

mora bit ravno Hrvaška? Ker mi imamo zelo fajn izkušnje s tako zgodnjimi termini in krasnim vremenom ter toplim morjem na Sardiniji in Korziki.

nbiba -> RE: Kam na hrvaško v juniju? (5.4.2010 19:55:36)

Makarska hotel Park- super hotel, novejši, notranji in zunanji bazen, tik ob plaži, lepe velike sobe, dobra hrana... Sama Makarska pa je itak špica Dalmacije. Mi gremo letos tja že četrtič.

Stran: [1]