NiNiBo -> RE: je samo pri nas tako??? (6.4.2010 13:32:28)
|
Moje mnenje je: tvoja situacija je zaskrbljujoca!!!!! Prvo kar je nujno: usedi se s tvojim mozem in pogovori se z njim v cem je problem. Za ta cas, daj otroka k babici oz. v varstvo, tako da bosta resnicno imela mir in cas samo za vaju in tale problem. Ce sta sposobna normalne komunikacije bi morala na ta nacin izvedeti, kaj ga tako zelo moti. Vedno je vzrok, sedaj je tvoja naloga da ga najdes. Za moje razumevanje je nenormalno, da te lasten otrok moti. Razumem vcasih, takrat se to premosti z razumevanjem, ampak vec cas je nenormalno. Morda otrok s tem, da je glasen isce pozornost svojega oceta. Ce pa se ne moreta pogovoriti, predlagaj strokovno pomoc. Zavedati se moras, da tvoj moz dela vajinemu otroku veliko skodo. Ce na strokovno pomoc ni pripravljen, oz. ce nobem pogovor ne pomaga, bi mu pa jaz spakirala kovcke in ga postavila pod ultimat, ali se bo umiril in bil normalen do otroka ali pa naj se spoka. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen groza, mam en problem... pričakujemo še enega otroka. doma imamo dve leti starega otroka, nad katerim se oče ,moj mož za vsako stvar dere. ne zastopi da je še premajhna da bi ubogala in določene stvari zastopla. jst pa mu tega ne morem dopovedat. tak da se že midva vsak dan kregama-groza. skratka žalostna sm in ne vem kaj še naj naredim da bi bili srečna družina[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|