čvek za današnji večer (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> čvek za današnji večer (11.7.2005 21:58:09)

Hujšanje pustite za zimo!!!:)-:)-:)-

Jaz sem pa zdaj proti svoji volji zgubla kar nekaj kil, pa mi je takoooo všeč;)

Kalina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 21:58:13)

kam to?:)

smrka -> čvek za današnji večer (11.7.2005 21:58:52)

no saj ti bo tud lepo doma, sam jaz bi znorela :) drži se :) no saj bomo me na RR tukaj da te tolažmo če boš ful jezna ko tvoj popoka na morje.:sloncek:

india -> čvek za današnji večer (11.7.2005 21:59:05)

Urši, saj to je OK, samo malo si pa le privošči, ker drugače boš počasi suženj, pa še dedc ti bo to izkoriščal in metal naprej;)

Gina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 21:59:22)

Ma navadi svojega, da bo mal hilfau, urši. Kaj se to pravi, a je dete njegovo ali samo tvoje? Samo to si pa najbrž tudi ti malo posestniška, a ne?:)

urši* -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:00:49)

pa sej si privoščim ,sam sej pravim , js grem takrat, ko mali spi.
ne morem pa it za tri dni, mogoče pa čez kake par let:zmeden:

smrka -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:00:58)

urš a skupaj pa negresta nič na morje?

Kalina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:01:18)

jst sm tud cist bajsika, pa me sploh ne gane, itak me ze 1 let vsi sprasujejo ce sm noseca, huhuh :)-

Gina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:02:22)

Ja no, kaj pa vem....če ti tako ustreza, pa tudi prav. Meni paše malo iti tudi sama ven. res grem redko, ampak grem. Pa moj mali spi itak samo za eno urco, potem ne bi nikamor mogla, če bi šla samo za čas spanja.

smrka -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:02:38)

Mene tud ne gane, sam me pa gane ko grem v trgovino si kaj kupit pa najdem majce sam za manekenke, nič sa bolj močnejše vomen kot sem jaz.. potem pa v jok pa na drevo.

urši* -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:02:53)

ja smo že bli in še gremo

pa ne narobe razumet, moj:love: je fajn človek , dober oče, rad me ma js njega,,ni zdej nek brezvezneš , ki me pušča sami in mi ne pomaga, vse nardei in konc koncev domov prinaša denar, če ga nebi , bi blo sranje...

india -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:03:00)

Hehe Kalina, tako so mene spraševali,potem sem pa bila 6 mesecev noseča, pa nihče ni vedel:)-

Gina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:03:29)

Miška, komu pa ti daš otroke, ko greš kam? A Marka že ta veliki dve najbrž malo popazita, za 20 minut a ne, ali ga daš k mami?

urši* -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:04:07)

gina, js grem ponavadi zvečer, na kako pijačo in tako, :love: ga nahrani pa poskrbi za njega

smrka -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:04:42)

Ah urši, me smo ti zdaj sigurno mal misli zbrkale... če zaupaš svojmu dedcu naj gre.

Gina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:05:06)

Ampak tale moda današnja je pa res malo mimo. Če hočeš najti kakšno lušno majčko, lahko kupiš xxl, pa bo še čisto oprijeta, če te sploh ni toliko skupaj. Meni so vse premajhne, pa sem zgoraj bolj švoh.

smrka -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:06:25)

Se čist strinjam s tabo Gina.

Kalina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:07:29)

ja jst sm pa spodaj kr uredu, zgoraj sm pa vsa napihnjena k en slon, sploh se nemorem znebit te napihnjenosti, nogce mam pa k srnca, mogoce k jih tolk narazen dajem, hahahhaha:)-:)- :sloncek:

india -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:07:52)

Gina, odvisno kdaj in za kako dolgo grem ven. Če grem zvečer, je mož z njimi, čez dan ostanejo tudi kakšno urco sami, ponavadi je mama doma, če ne, pa sosedo poprosim, da malo pogleda. Dokler je bil pa ati, pa sem lahko šla brezskrbi kamorkoli in za kolikor časa sem hotela.
Mami pa slabo sliši in vidi, pa stara je, zato je ne morem obremenjevat.:rozica:

smrka -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:07:57)

a kera posluša radio preko neta? jest poslušam Narodni radio, sama hrvaška muzka ful dobro.. sploh pa zdaj ko ni nobenih reklam samo muzka.

urši* -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:07:59)

mam probleme z zaupanjem :ups::ups::ups:
tamalega ne bi dala nobenmu :ups::ups:
kar se pa mojga tiče , pa mislim , da me ma rad in da me ne bi kar tako prevaral, vem , da se butastosliši , apak , ga toliko poznam , da če bi me, bbi takoj vedela in potem me nebi videl več, ker bi znorela
pa ne me strašit:((:((:((

Gina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:09:48)

A potem če nimaš nog ko srnica, pomeni da jih ne daješ narazen ali kaj?:zmeden2:

No,kalina, jaz tebi malo od spodaj šenkam, ti pa lahko meni malo gor posodiš, pa bova obe popolni! No, sam ne vem, če bi bil moj zadovoljen. On pravi, da sem že itak "perfect":)-:)-:)-

india -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:10:30)

Smrka, jaz še ne poslušam glasbe , mi srce ne da.

Joj, Gina, zadnjič sem si v Avstriji kupila majčko, za 1€, št. 40-42. In pridem domov, pa glej zlomka, mi je prevelika:((:((:(( In je romala k moji mami:rozica:

Gina -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:11:45)

Eh, urši, saj noben ne misli, da bi te kar varal ali kaj takega. Samo ni fajn biti sam z majhnim otrokom čez vikend. tako preprosto je meni to, nič drugega. Ampak če sem bila jaz zdajle 3 dni sama, ko je šel moj prikolico postavljat, pa mi je bilo ful fajn, ker sem imela končno malo miru pred big family, pa tudi tebi nejbrž ne bo prehudo.

urši* -> čvek za današnji večer (11.7.2005 22:12:15)

babe , js grem spat:zaspan:
se mi bo ziher sanjalo o zloglasnem MOŠKEM MORJU:grrr::grrr:
ne vem ,če ga bom pustla

ja ga bom, pa bom doma jokala pa bom bentla še pol 3 mesce, pa bom tečna..... na koncu pa itak nč ne bom mela od tega .....

lahko noč, pa lepe sanje:love:

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>