Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 5.4.2010 19:58:41
|
|
|
|
tasa_m
|
tudi jaz še nisem dobila vzorčkov. Mi imamo Pampers Activ fit oz. Premium in smo zadovoljni. Moja mami pa je zadnjič kupila Lumpi plenice in sem bila pozitivno presenečena. Niso prepustile, čeprav je bila plenička napolnjena do konca in za čez dan so se super odrezale..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.4.2010 19:59:04 >
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 6.4.2010 11:40:29
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Glede na to, da je veliko število naročil, žal ne morete dobiti vsi isti dan, ampak se pošiljajo postopoma. Nazadnje so bili vzorci plenic poslani v sredo, naslednji bodo pa ta teden. Ko prejmete pleničko, ne pozabite fotografirati vašega malčka in nam poslati slikice na (info@ringaraja.net). Potegovali se boste za "naslovnico Ringarajinih iskric"!
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 7.4.2010 21:25:56
|
|
|
|
šrimpf
|
jaz sem danes dobila že drugo pošiljko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 8:43:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 12.4.2010 14:15:25
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Pomembno obvestilo v zvezi z naročili vzorcev plenic Lionstar Če ste jih že naročili, pa jih še niste prejeli, prosimo, vpišite ponovno TUKAJ svoje kontaktne podatke, ki so bili zaradi tehničnih težav izbrisani. Poskrbeli bomo, da boste vzorce plenic dobili kar se da hitro. Vsak, ki je že izpolnil anketo, avtomatsko sodeluje tudi v žrebanju za 3-mesečno zalogo plenic Lionstar. Če še niste sodelovali, pa pohitite, splača se! Opravičujemo se vam za nevšečnost in vam želimo veliko sreče pri žrebu. Ringaraja.net
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 12.4.2010 20:50:07 >
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 13:03:04
|
|
|
|
Dudica1
|
plenic še zdaj od nikjer
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 14:34:58
|
|
|
|
MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 plenic še zdaj od nikjer Pri meni enako... pa sem že 2x vpisala podatke
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 14:43:37
|
|
|
|
vesna_b
|
no, sem vpisala še tretjič. tud jaz namreč še nisem dobila vzorčkov... drugače pa mi uporabljamo pampers, pa hoferjeve in tud tuševe smo začel - so čist ok po muellerjevih smo mel vijola ritko, pa dm-jeve ji tud nekak niso čist pasale, tako da... no, trenutno mamo največ hoferjeve. nam so zakon...
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 14:57:48
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Tudi mi jih še nismo dobili pa sem tudi 2x že vpisala
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 15:04:30
|
|
|
|
mama_milchy
|
jaz jih tudi še nimam; sem se pa 2x vpisala pa še skozi nič.....pleničk od nikoder
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 15:08:42
|
|
|
|
Dudica1
|
tud jaz sem večkrat vpisala in še sestri pa tud ona ni nič dobila...kr neki... Drugač pa mamo že skoz mulerjeve pamperske,zakon.
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 16:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi mi jih še nismo dobili
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 16:58:44
|
|
|
|
Oceania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wahoo RR Pomembno obvestilo v zvezi z naročili vzorcev plenic Lionstar Če ste jih že naročili, pa jih še niste prejeli, prosimo, vpišite ponovno TUKAJ svoje kontaktne podatke, ki so bili zaradi tehničnih težav izbrisani. Poskrbeli bomo, da boste vzorce plenic dobili kar se da hitro. Vsak, ki je že izpolnil anketo, avtomatsko sodeluje tudi v žrebanju za 3-mesečno zalogo plenic Lionstar. Če še niste sodelovali, pa pohitite, splača se! Opravičujemo se vam za nevšečnost in vam želimo veliko sreče pri žrebu. Ringaraja.net Moji podatki so se očitno že drugič izgubili. Glede na neresnost in neustrezno ravnanje z našimi osebnimi podatki močno dvomim, da sem kljub izpolnjeni anketi uvrščena v kakšno žrebanje. Seveda se lahko tudi motim.
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 17:14:23
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: šmarnica81 Prijavila sem se ker imam doma 3 mesečno sončico in ker sem jih testirala ko sem videla ta oglas... Če mislite, da je reklama, tudi prav :) Prijavila si se, ker si začutila potrebo da nam nekaj poveš ... in to je, da so te plenice tok fajn Jaz sem tudi naročila vzorček preko RR, pa ga še vedno nimam zanimivo, jaz tudi še nisem dobila vzorčka. in nobena, s katero sem v kontaktu, ga še ni dobila, pa smo se prijavile takoj, ko se je pojavila reklama. šmarnica, očitno maš dobre veze. pa sem mislala da sem kej zaj... ko sem jih naročila... oz. sem že mislala da sem edina ki jih ni dobila...ž drugače pa ja babylove so mi kot je rekla zmajaz razmerje kvaliteta:cena 1A mullerejeve pa sem imela samo občasno ker v našem kraju ga ni. tudi jaz nameravam za mojega čmrlja ki še po roku kar vztraja v meni uporabljat dmove babylove in srčno upam da mu bodo odgovarjale. drugače bomo pač poskusili muller ali kaj drugega. in tudi jaz sem se že dvakrat vpisala za vzorčke pa ne duha ne sluha o njih
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 28.4.2010 21:16:55
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oceania IZVIRNO SPOROČILO: Wahoo RR Pomembno obvestilo v zvezi z naročili vzorcev plenic Lionstar Če ste jih že naročili, pa jih še niste prejeli, prosimo, vpišite ponovno TUKAJ svoje kontaktne podatke, ki so bili zaradi tehničnih težav izbrisani. Poskrbeli bomo, da boste vzorce plenic dobili kar se da hitro. Vsak, ki je že izpolnil anketo, avtomatsko sodeluje tudi v žrebanju za 3-mesečno zalogo plenic Lionstar. Če še niste sodelovali, pa pohitite, splača se! Opravičujemo se vam za nevšečnost in vam želimo veliko sreče pri žrebu. Ringaraja.net Moji podatki so se očitno že drugič izgubili. Glede na neresnost in neustrezno ravnanje z našimi osebnimi podatki močno dvomim, da sem kljub izpolnjeni anketi uvrščena v kakšno žrebanje. Seveda se lahko tudi motim. Se v celoti strinjam s tabo, Oceania. Jaz že zdaj vem, da ne bom kupila niti ene pleničke, kaj šele paketa, pa jih lahko šmarnica še tako zelo hvali
|
|
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 29.4.2010 10:48:16
|
|
|
|
koala
|
Do mene še tudi niso uspele priromat, čeprav sem podatke vpisala takoj ko je bilo to obvestilo. So skrajno neresni!
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 29.4.2010 11:58:51
|
|
|
|
babyloverka
|
in mislim tudi da bi morali uredniki spletne strani ustrezno ukrepat ker je to zavajanje nas ki hodimo na to stran. saj ne da bom zaradi tega vzorčka kaj bogatejša in pametnejša vendar če smo tako precizni pri reklamah potem pa naj ne obljubljajo vzorčkov če jih ne pošljejo
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 4.5.2010 21:56:12
|
|
|
|
julieb
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Do mene še tudi niso uspele priromat, čeprav sem podatke vpisala takoj ko je bilo to obvestilo. So skrajno neresni! Enako
|
|
RE: To pa že ni reklama! :))) 8.10.2010 14:30:13
|
|
|
|
daca22
|
no pa da se jst neki napisem..takole..jst sem se 5 x vpisala za pleničke lionstar in se jih dobila..torej 3 plenicke za testirat..in so zelo vredu...kar se tiče pleničk bom takole napisala vsaka plenička je dobra če je izbrana prava velikost..če se dojenčka redno previja da ni ritka predolgo mokra...izjemoma ponoči....in seveda ce dojenckovo ritko negujete...torej hladilno mazilo...lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?