Elektro Celje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


MC09 -> Elektro Celje (2.4.2010 11:19:13)

Pozdravljeni!

Imam en problem, dobili smo poračun za elektriko 50€, začela sem razmišljati, da bi li na enotarifni obračun, in pri tem ugotovim, da imamo števec pokvarjen, na datum popisa 4.2. in v nedeljo je stanje števca pri nižji tarifi enako,(kar pomeni, da nam skos teče višja) v ponedeljek kličem in reklamiram, do danes ni bilo nikogar, ker sem že bolj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] razpoložena, mi je danes obljubla da pride končno nekdo pogledat.
Perem, bojler vključim med tednom vedno po 22, in med vikendi, takrat tudi likam, zato sem še bolj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image].

Se je to že komu zgodilo? Moramo mi kontrolirati števec, če ok dela? Smo opravičeni do poračuna?
Je že kdo menjal dobavitelja?

Hvala za odgovore




gita10 -> RE: Elektro Celje (2.4.2010 11:21:22)

Meni se je lani to naredilo in mi je elektro celje izdal dobropis za 200 eur ( imajo oni nek obračun kako to izračunajo) tako, da kar vztrajaj na svojem




ajataja -> RE: Elektro Celje (2.4.2010 11:23:24)

kaj dost ti ne bom pomagala sam en nasvet ti bom dala glede bojlerja-imej skoz prižganega,ker bojler pokuri več če ga ugašaš in prižigaš.




MC09 -> RE: Elektro Celje (4.4.2010 20:12:12)

moja tašča je naredla eksperiment, 1 mesec je imela skos prižganega, 1 mesec pa po 10 uri, poraba tisti mesec,  ko ga je vklopila po 10 uri je bila nižja! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tajtaja -> RE: Elektro Celje (4.4.2010 20:19:04)

Nam se je to zgodilo dve leti nazaj.
Ker smo začeli z ogrevanjem na TČ, sem hotela, da prej popišejo števec. POračun je bil v marcu istega leta, in od takrat je na nižji tarifi stanje ostalo nespremenjeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], poračuna za plačat pa ne sprašuj koliko!!!!
Elektro MB ni hotel niti slišati o kakem subvencioniranju oz. kaj, z razlago, da smo stranke dolžne kontrolirat števce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].




tajtaja -> RE: Elektro Celje (4.4.2010 20:19:53)

Le zakaj se vedno ustavi na nižji tarifi????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]