lev76 -> Jaz utrujena on pa,... (12.7.2005 9:43:16)
|
No pa sem bila zdaj nazadnje "kregana". :zmeden2: Bom še to povedala,ko je nekdo spraševal da sem stara 29 on pa 32 let. Skupaj sva pa 3,5 let. Navkljub kontradikcijam, ki jih nakateri vidijo je stvar taka,da če je bil otrok načrtovan in sva se oba strinjala (moram še povedat,da pritiski niso bili z moje strani,pač pa z njegove-jaz imam namreč zelo odgovorno in stresno službo,pa še študiram pa o otroku niti nisem razmišljala)sem predvidevala da je stvari dobro premislil in da zastavil.Ker je se je začel tako obnašat kot sem vam predstavila sem jasno začela razmišljati o splavu, saj bi naj otrok bil najin ne pa na konec koncev moj,ko bo on ugotovil, da še ni pripravljen oziroma stravi ni dobro premislil in si ni predstavljal,da bo tako zgledalo. Pogovarjava se zelo veliko.O vsem mogočem in nemogočem.Pa sva vedno na istem,nikoli ne najdeva nobenega zaključka.Ne vztrajam,da sva doma pri mojih,ko mu predlagam drugo rešitev (najem) pravi da pa ne bova mogla nič prišparat in bo manj denarja pri hiši. Se zdaj malo branim, ampak to da sem povedala staršem je bilo izključno zato,ker iz pogovora z njim nikomor ne pridem, zato sem se tudi na forum po pomoč obrnila.Jaz mislim, da sem svoje možnosti izčrpala,saj on bi imel otroka oa ne bi imel otroka, pa bi živel pri nas, pa ne bi živel pri nas,pa,... Pa upam,da s svojim razmišljanjem nisem še koga razburila.
|
|
|
|