Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:45:33
|
|
|
|
viroza
|
Ej post je.Ti pa potico.Haloooo
|
|
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:47:05
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz bi tudi, samo zdaj mi ne boš dala, ker ti jaz nisem torte .
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:48:22
|
|
|
|
tajtaja
|
Malo mimo-kam že greš ti letos na dopust??? Se spomnim nekih slik enega novega hotela, samo ne vem, kaj za enega je to .
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:49:32
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Ej post je.Ti pa potico.Haloooo a orehov tudi ne smeš? sicer pa smo mi evangeličani....za nas post menda ne velja
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:50:09
|
|
|
|
rija
|
tajtaja...dobiš, ti nastavim v omarico? biograd, hotel in
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:51:35
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: viroza Ej post je.Ti pa potico.Haloooo a orehov tudi ne smeš? sicer pa smo mi evangeličani....za nas post menda ne velja Ti se kar tolaži...
|
|
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:53:38
|
|
|
|
pety78
|
Ali imate kake ideje, kaj početi med prazniki? Mi bomo letos obiske pri sorodnikih preskočili, ker ima Vid 8. aprila operacijo, pa nočem, da mi zboli, zato se bomo bolj v naravi gibali. Mogoče veste, če se kje kaj pametnega dogaja?
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:53:51
|
|
|
|
tajtaja
|
sicer pa smo mi evangeličani.. Mi smo tudi to. Samo iz takih, kak smo mi, bi vse cerke bankrotirale. NIsam ti ja za te fore. Najbolj verjamem vase , pa še tu se včasih zeznem .
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:55:07
|
|
|
|
tajtaja
|
tajtaja...dobiš, ti nastavim v omarico?user posted image Mo vidla, če zezaš ....ka nemo cejla slinava prišla v vrtec, te pa nula, zero .
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 9:56:22
|
|
|
|
rija
|
od mene bi tudi bankrotirali....
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 10:03:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ali imate kake ideje, kaj početi med prazniki? Mi bomo letos obiske pri sorodnikih preskočili, ker ima Vid 8. aprila operacijo, pa nočem, da mi zboli, zato se bomo bolj v naravi gibali. Mogoče veste, če se kje kaj pametnega dogaja? ostante doma, pa speči kej. jaz sem lihkar spekla ovčko
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 10:06:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 10:07:33
|
|
|
|
pety78
|
Ja, bom naredila marmorni kolač in kukije. Saj bomo doma, samo na take krajše izlete se bomo podali. Mogoče na Bled, Volčji potok, ...Ideje rabim.
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 10:09:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ja, bom naredila marmorni kolač in kukije. Saj bomo doma, samo na take krajše izlete se bomo podali. Mogoče na Bled, Volčji potok, ...Ideje rabim. Odvisno kako bo vreme, je kr nekam slabo tle. Zebe kot , prav za bundo oblečt, pa muhasto aprilsko. Mi gremo en dan do staršev in none, en dan dobimo mi obiske, pol mam namen še dve potici spečt, pa pirhe barvat, pa še eno tako kot mam v albumu ovčko, samo, da bo piščanček. Ne bo dolgcajt.
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 10:12:04
|
|
|
|
pety78
|
Kako boste pa pirhe barvale? S kakimi barvami? Kar klasiko, ali kaj posebnega?
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 10:20:47
|
|
|
|
blaža
|
marmorirani bojo letos. Lani so bli barvani s Teranom.
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 10:31:15
|
|
|
|
nestea
|
V Arburetumu imajo razstavo dinozavrov, če katero zanima.
|
|
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 10:32:25
|
|
|
|
nestea
|
tiskarski škrat v prejšnjem sporočilu, ne se smejat, saj sem pismena - v Arboretumu.
|
|
|
|
RE: Tak, začela sem s prazniki 2.4.2010 14:36:33
|
|
|
|
mini86
|
zoo
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?