Kako odstraniti prstne barve z oblačil? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

zvezdica05 -> Kako odstraniti prstne barve z oblačil? (2.4.2010 8:45:38)

Naša punčka si je v vrtcu s prstnimi barvami popackala celo trenirko. Kako naj spravim barve dol? Vem, da naj bi bile pralne, samo smo že enkrat imeli tako nezgodo in je madež še vedno ostal.

livia -> RE: Kako odstraniti prstne barve z oblačil? (2.4.2010 8:48:43)

Nam gre vse lepo dol. V stroj na 30 stopinj.
Edino enkrat ni šla ena zelena barva, samo po mojem ni bila prstna.

živa -> RE: Kako odstraniti prstne barve z oblačil? (2.4.2010 9:20:01)

Pri nas tudi niso šle dol. Poskusi pa tako, da oblačila najprej namočiš v mrzlo vodo za nekaj časa in jih nato fajn požuli, preden jih daš v stroj, pa še našpricaj s čim za madeže.

Lp,

živa

x_srečka_x -> RE: Kako odstraniti prstne barve z oblačil? (2.4.2010 10:49:17)

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Pri nas tudi niso šle dol. Poskusi pa tako, da oblačila najprej namočiš v mrzlo vodo za nekaj časa in jih nato fajn požuli, preden jih daš v stroj, pa še našpricaj s čim za madeže.

Lp,

živa

Ja takole je tudi meni prodajalec rekel, ko sem jih kupila za doma. Pa je šlo vse dol. Drugače pa imam za madeže Opal pa gre super vse ven.

zvezdica05 -> RE: Kako odstraniti prstne barve z oblačil? (2.4.2010 11:54:03)

Hvala, punce[sm=smiley1.gif]
Grem zdaj v akcijo. Bom najprej namočila, nato zdrgnila, preden bom dala v pralni stroj pa še namazala z odstranjevalcem madežev. Upam, da bo šlo vse dol[sm=smiley1.gif]

Najaa -> RE: Kako odstraniti prstne barve z oblačil? (2.4.2010 12:27:45)

Meni gre tudi vse dol. Za madeže imam pa rumeni meglio.

zvezdica05 -> RE: Kako odstraniti prstne barve z oblačil? (2.4.2010 12:45:49)

Ja, saj meni tudi z megliom+ariel profesionalom, pa obvezno moram prat na 60. Samo te barve so mi malo sumljive, se bojim, da bodo ostal flekci. No, zdaj se namaka vse skupaj v Omnio Bianco, potem pa nadaljujem s 'projektom'.

Stran: [1]