|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.4.2010 22:25:26   
PERSIDA
Malu tu malo pa packamuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 576
23.4.2010 22:30:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

nič ne packaš, prav lepo rišeš!!! user posted image user posted image Sicer Lijika še ni uspela imet tistega bodya gor ker ji je prevelik, tak da upam, da bo tak velik,da ji bo ostal do jeseni user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.4.2010 22:34:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

nič ne packaš, prav lepo rišeš!!! user posted image user posted image Sicer Lijika še ni uspela imet tistega bodya gor ker ji je prevelik, tak da upam, da bo tak velik,da ji bo ostal do jeseni user posted image

Persida, a ti nam nič ne boš pokazala svoje umetnije? Jaz bi prav rada vidla kej... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.4.2010 22:35:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Persida, a ti nam nič ne boš pokazala svoje umetnije? Jaz bi prav rada vidla kej... user posted image

Najaa a ti mms pošljem?? Jaz imam eno njeno umetnijo doma user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.4.2010 22:39:23   
tasa_m
Nič drage moje, šibam via postelja!

Jutri grem na pomembno tekmo: NK Jarenina : NK Olimpija, tak da moram bit pripravljena na tazelene user posted image user posted image

Lahko no, lepo je bilo po dooolgeeem času klepetat z vami na RR user posted image

Nočko in vsem velik poljubček!

Persida pa nea se preveč najej jutri, če gre D. na morje s punco mora šparat € user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.4.2010 22:40:22   
PERSIDA
Najaa sem šele začetnikuser posted image

Moram vama povedat zdaj mi je Tomaž tolko sluzi zbruhal da je še meni dvignilo.Eh.Bogi moj bavc.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.4.2010 22:41:22   
PERSIDA
Tasa lahko noč.Saj veš ,da jaz ne znam malo jestuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.4.2010 22:45:17   
Najaa

Najaa a ti mms pošljem?? Jaz imam eno njeno umetnijo doma user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ne morem sprejemat mmsjev. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.4.2010 22:45:35   
Najaa

Moram vama povedat zdaj mi je Tomaž tolko sluzi zbruhal da je še meni dvignilo.Eh.Bogi moj bavc.user posted image

A zdej je bruhal? Bogi. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.4.2010 0:01:58   
PERSIDA
Zadeva končana kak je izpadlo,pa bom jutri pri dnevni svetlobi  vidla ,ker sem samo pri svetlobi od kompa sedaj barvala.Sem Tomaža v dnevno prinesla ,ker mu zaletava in se zbuja.Mi sploh za spat ni ,ampak grem probat.
Lahko noč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.4.2010 8:37:09   
trezika

TREZIKKKKAAAA pa kaj tebe pa je treba z frajtonarco vabit da se pridružiš al kaj??

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ne bi branila user posted image user posted image user posted image user posted image

dragi je sinoči "po pomoti" računalnik ugasnil user posted image pa se mi ga ni dalo nazaj prižigat...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.4.2010 8:37:45   
trezika

ojoj...pikepoke

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 587
24.4.2010 9:15:37   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

TREZIKKKKAAAA pa kaj tebe pa je treba z frajtonarco vabit da se pridružiš al kaj??

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ne bi branila user posted image user posted image user posted image user posted image

dragi je sinoči "po pomoti" računalnik ugasnil user posted image pa se mi ga ni dalo nazaj prižigat...

Pa je po pomoti drug računalnik zakurblouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.4.2010 9:18:37   
PERSIDA
Dan drage moje.
Noč še je bla kar za zdržat.Danes noseka brišemo ,pa kaj hočemo.Sem jih vrgla spat.Nekaj sta protestirala ampak jih ne šljivimuser posted image .Dobro je to ,da sta sedaj oba v sobici tak se zamotita ko vidita en drugega tak,da nimata nekih daljših protestovuser posted image .Morata bit spočita ,če polj odjadramo.
Nič lep dan vam želim.Baaaayuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.4.2010 17:07:14   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
A se boš zmenila, da boš ob tem uveljavljala skrajšani delovni čas? Saj denarja ne boveč, ampak boš imela vsaj plačane vse prispevke za polni delovni čas. Mogoče se poskušaj zmenit potem, ko boš že imela službo.
Nina, ma mislim,da si moram sama vplačevat zraven do polnega. Ali kako si ti mislila?

Če uveljavljaš skrajšani delovni čas zaradi otroka do treh let, moraš delat vsaj 20 ur na teden (=4 ure na dan) ali pa npr 5, 6 ali 7 ur na dan (se pravi 25, 30 ali 35 ur na teden). Če sem prav brala na strani CSD Šiška, moraš imeti pogodbo z delodajalcem (ali aneks k pogodbi o zaposlitvi), kjer je definirana tvoja tedenska delovna obveznost in predviden čas trajanja skrajšanega delovnika (to lahko tudi naknadno spreminjaš). To jim potem prineseš in izpolniš vlogo, da ti država plača prispevke za ostale ure do polnega delovnega časa (mislim, da od minimalne plače). Tako ne tebi ne delodajalcu ni treba nič plačat, tebi pa teče polna delovna doba in imaš plačane vse prispevke za poln delovni čas.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 590
24.4.2010 17:10:08   
Nina00
Dober dan!
Danes je delovni dan v službi že za mano, doma se pa šele začenja user posted image
Brin še vedno enako, le da se mu danes še oko gnoji. Starejši pa je z navdušenjem sprejel ponudbo starih staršev in z njima odbrzel na krajše počitnice na morje user posted image  Mi bomo pa sonce spet bolj skozi šipo gledali user posted image  Mislim, da bo treba v ponedeljek spet k P.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.4.2010 17:24:13   
Nina00
Lep dan vsem!
Prav škoda, da me včeraj zvečer ni bilo tu gor. Sem se pa sedaj nasmejala user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.4.2010 18:48:13   
Najaa
Nina vi pa tud ne pridete na zeleno vejo. user posted image Veliiiiko user posted image za Brina.

Z Niko sva bile pa danes kako uro vzunaj in se ji je tud malo usulo iz nosa. Upam, da je to bil sam efekt svežega zraka. user posted image

Danes bom spet sama in upam, da bomo kako rekle. Breezer se mi že hladi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.4.2010 18:55:58   
Nina00
Ja, tale viroza se vleče že kot kurja čreva.

Držim pesti, da je bil pri Niki samo svež zrak.

Zvečer pa se pridružim, če le ne bom z otrokom omagala user posted image  Kaj čem, je bilo danes treba že pred šesto vstat pa ponoč ene 6x, tako da ....

Pa skoraj bi pozabila povedat! Brin ima od danes tri zobe, ne več samo enega user posted image  Zdaj bo pa lahko pošteno grizel user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.4.2010 20:09:46   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za Brinov 3. zob! Kaj pa če ga zarad zobkov skoz zeza to zdravje?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.4.2010 20:51:35   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Ja, tale viroza se vleče že kot kurja čreva.

Držim pesti, da je bil pri Niki samo svež zrak.

Zvečer pa se pridružim, če le ne bom z otrokom omagala user posted image  Kaj čem, je bilo danes treba že pred šesto vstat pa ponoč ene 6x, tako da ....

Pa skoraj bi pozabila povedat! Brin ima od danes tri zobe, ne več samo enega user posted image  Zdaj bo pa lahko pošteno grizel user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.4.2010 23:17:51   
Nina00

user posted image user posted image user posted image za Brinov 3. zob! Kaj pa če ga zarad zobkov skoz zeza to zdravje?
Na žalost ne, ker ima pluča še vedno čisto zabasana.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.4.2010 23:18:47   
Nina00
Sem že mislila, da sem spet kako hudo debato zamudila.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 598
26.4.2010 7:53:11   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Moj otrok je samo klobase... kruh pa margarino pa mi ven špuka user posted image user posted image user posted image

moj pa nič klobas, od sira pa le feta sir, zdenko in kajmak!user posted image user posted image user posted image Nič trdih sirov!

kokica, tvoj ima mal balkanske krvi? user posted image user posted image

tasa, Lija ve kaj je dobro. user posted image user posted image

ne, da bi vedela, je pa vse možno user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.4.2010 7:53:14   
KOKICA32

Draga KOKICA!!

Evo, trudim se da bom kdaj pa kdaj tudi zvečer na RR tebe pa ni! Boš si mogla kak dan vzet tudi za nas.
Jaaa???
user posted image user posted image

JA!!!! user posted image user posted image

Samo danes ne, ker grem v savno!!!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.