yania -> RE: Marčevke 2009 (2.4.2010 20:35:14)
|
Čeeerrr [sm=smiley32.gif][sm=smiley20.gif][sm=zajcek.gif][sm=zajcek.gif] No,pa da še jaz rečem kako besedo tule.. Naja, dobro si to odprla..superca.. Želim veliko [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za vse bubane mamica in malčke,,,grozno,,, no mi se kar držimo, včeraj smo bili cepljeni, malo pojokali, nič reakcije, tako da super. Mere: 74 cm in 9.400 g . Mali že aja, z Najo pa sva ravno zvadili klavir, zdaj gledata z atijem risanke na bomerangu...komaj čakam da bo mir pr hiš, da se mal pocartamo..mi je obljubil masažo stopal, ko hudiča neki ne pride toplota do tja dol zvečer in imam tako ledene noge da joj...se je sam ponudil, tako da prosim, en [sm=bravo.gif] za njega... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Malo z zamudo želim tudi Brinu vse naj naj,,,veliko zdravja, čimprej prespane noči in ostani še naprej taki fajn dečko kot si... [sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif] nič, morm še eno s sestro rečt, ko je ravno gor pršla....
|
|
|
|