Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro evo mene na šihtu, si glavo razbijam z enimi analizami. Uf, mislim, da bo dan še dolg kako ste spale, punce? naj ti čimprej mine. Fanta včerajšni dan preživela? No, saj ne dvomim. Spali? Hm...glede na to,da sem gledala do polnoči stand up komičarke po TV, ob 1h bila še auf, ob 1.30h pa je začela gospodična Lija z njenimi pevskimi nastopi. Prvo ringa-ringa-raja, pol metuljček cekinček, Mojster Jaka in tako dalje.. Nastop trajal do 3h, ko si je naglas ploskala in se drla: Eeeee Lija, bjavo bjavo. Ob 3.10 h se je mama razkurla, da je dovolj, ji šla naret mleko, frača pa vsa nasmejana za mano v kuhno prišla in se tak smejala koda je na kaki tabletki Ob 3.00 zjutraj...mislim to moraš kozlat Malo pred 4.00 jo je zmanjkalo, ker si je še en čas na tiho pela...z njeno glavo na mojem trebuhu. Tolko o spanju jaaaaaaaaaa, sta preživela in to tako, da me je pizza čakala, ko sem domov prišla doma narejena, da ne bo pomote kaj Lija že ful pesmice obvlada??? uaaaaaaaaaaau, pri nas se šele prvih besed učimo Moja Lia tut samo besede govori, stavkov še ne, pesmice pa poje tak: linga laja muca aja ece tece Ko pa izbira pesmico katero ji naj jaz zapojem, pa ima naslove: Marko skače je MAKO, Jaz sem mala roža je MAMINA, Ob bistrem potočku je mlin je POTOK, Hit the road Jack je NOMO NOMO
|