Anonimen -> paranoja po SS (1.4.2010 15:06:54)
|
Drage moje, sama sebi se zdim že popolnoma nora.... Januarja sem imela v 9. tednu SS z abrazijo. To me je za nekaj časa popolnoma ohromilo in razen joka in razmišljanja kaj sem naredila narobe drugega nisem bila sposobna. Kot urca točno je prišla naslednja M in prvi pregled po SS, kjer sva dobila zeleno luč za nov poizkus. In prejelo se je v prvo. Tukaj so se pa začeli novi problemi. kakor koli sem pluska bila vesela, sem globoko v sebi čutila en strah. Od takrat naprej (zdaj sem v 7. tednu in pregleda še nisem imela) ves dan preživim v strahu. Letim na WC, tipam si prsi.. Ma prav si grem že na živce....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Po drugi strani, kakor sem v prejšnji nosečnosti bila prepričana, da nekaj ni v redu, tako sem si sedaj kar mirno rekla, da je pikica čisto ok in bo vse v redu. Ve, ki ste to že dale skozi mi povejte, a to mine? Menda ja ne bom celo nosečnost takšna??? Saj vem, da ko bo otroček začel brcati, da bo lažje, samo do takrat je še minimalno 10 tednov, no cela večnost....
|
|
|
|