Mala_Ajda -> RE: Tek v družbi še koga ... (2.4.2010 11:54:15)
|
Glede na link, ki sem ga pripela je razvidno, da sem mislila na vadbo pod vodstvom trenerja, ki ti popravi tehniko teka itd. Pa še kup predavanj spada v Poletov program, snemanje tehnike teka in popravki, da ne omenjam druženja itd. Če želiš nekaj več kot "drsanje" kilometrov, so takšne skupine tekačev z različnimi izkušnjami čisto OK. Itak nisem hotela iritirat tistih, ki potrebujejo svoj mir med tekom, ker si tudi sama privoščim kaj takega. V skupini pa me mine klepetanje, ker diham [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... Glede stroškov pa, že vsaka vodena aerobika ima svojo ceno. Preglejte si zasoljene cene vadb za malčke, zadnjič sem bila pretresena nad ceno plavalnega tečaja, 10 ur je znašalo 145 €. Res je,da tečeš zunaj, imaš svojo opremo ampak res pa tudi je, da nekdo tebe uči in predlaga kako lažje in učinkovitejše tečeš. če seveda želiš več. 30 € je običajna cena mesečnega programa, ki ponavadi znese 16 ur druženja pod vodstvom trenerja. Ura ima torej ceno ene boljše kavice v naši prestolnici.
|
|
|
|