JULIJKE sem nas dala malo višje. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lana 5 -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 14:58:00)

:(:((:(:(( Jaz sem še kar doma!!!!!:(:((:(:((:(

Do roka imam še 5 dni in čisto nič se ne doaja. Edino spodaj me na vsake toliko časa malo zašpika, to pa je tudi vse. :( Otrdevanje trebuha,:zmeden2: kaj je že to???? To je bilo prisotno samo pred 3 meseci, ko ni bilo čisto nič zaželeno.

Punce jaz bi že res, ampak res rada šla v RIM!!!!!!!

Cipresa, veš jez vsak dan delam veliko stvari:zmeden2:, kar naj bi sprožilo porod (maratonski sprehodi, stopnice, vroč tuš, pospravljanje, večerne aktivnosti......... in še in še, pa se čisto nič ne premakne.
Ma se resno sprašujem, če so tile naši zdravniki prepričani, da sem odprta 3-4 cm, moj :duda: pa noče ven.Punce kaj ve mislite, da si lahko toliko časa odprt in da se nič ne zgodi.

smrka -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 15:22:26)

jest sem se pa zdaj napokala dobrega kosila, pol sem se pa kar zamislila: kaj pa ce bi zdaj moral v bolnico jest pa vsa polna hrane, matr bi blo lustno pri klistiranju.

tolk da si odprta??? Matr, tolk so odprte ko grejo rodit.

LONA13 -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 15:47:29)

Ej beybe, kako smo!

Lana ti mene čakaš jest pa tebe!:bravo::bravo::bravo:
Sem s pregleda: ctg je lep, pretoki so dobri, plodovnice je dovolj, v glavnem vse o.k., mali se je že čist dol zrinu, ampak mu zgleda še odgovarja bit noter. G. je rekla da mormo počakat - nimamo kej naredit. Ta teden bo sigurno - če ne prej pa v soboto, ko mi bodo sprožili porod (je zelo majhna verjetnost da me pošljejo dam, razen če ne bi bla dovolj odprta).

Zdle sm se fajn najedla, pa grem mal počivat!
Uživajte!

Rabarbara -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 18:39:39)

Živjo,

jaz sem prejle prišla s pregleda, CTG zelo lep, potem pa povem da celo noč nisem spala, ker me je nepretrgoma bolelo v spodnjem delu trebuha in me pogleda ter reče, no vi boste šla pa kar rodit... jaz pa halloo:zmeden2:, odprta že 4 cm... tako da je rekla, da naj nekaj dobrega pojem z mojim dragim in potem se lahko odpravim v porodnišnico...ups... zdej me je pa kar malo strah...
bo očitno naša štručka prehitela za točno 14 dni...

No vam še javim, ko se bom in če se bom odpravila.
Pa pobožajte trebuščke, meni bo kar malo žal za njim...

Lp, Rabarbara.

pika_b -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 18:46:33)

Morda boš pa res kmalu držala svojo :duda: v rokah.
Pri nas še pa kr nič, sicer smo na urniku šele konec meseca.

Drugače pa trebuh malce otrdeva, vendar še naš :duda: kar veselo poplesava v treuščku.

Do danes sem noge skupaj držala :)-:)-:)-, da ne bi kaj ven padlo, od sedaj naprej pa bom prav vesela, če se bo kaj začelo dogajat. Danes se je srečno vrnil :love: domov in bo vse lažje.

Julijke želim vam lep preostanek dneva, oziroma večera.

lp,pika_b :metulj:

LONA13 -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 19:06:12)

blagor se teb, rabarbara
jest bi tud šla.....
Držim pesti zate in za tvojo štručko

CIPRESA -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 19:18:14)

O rabarbara ti boš zgleda tista ki nas boš prehitela vse po vrsti. Kaj bi jaz dala za to da prehitim mojih 14 dni.

Pa kaj čem, saj po eni strani še vem ne a sem jaz tud kaj odprta a ne ker moja predraga G pride iz dopusta šele čez en teden. Tko da imam pregled šele 18.07. do takrat pa čiči in čaki.

LONA13 -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 19:46:00)

joj cipresa a veš kolk časa že jest čičam pa čakam. Sam še enkrat mi nej kakšen g.rok prestavi, mu bom lastnoročno vrat zavila!!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr:
jest sm že sred junija začela fantazirat da bi šla rodit/pa je že en mesec od tega pa sem še zmeri tuki!!!

Rabarbara -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 19:48:18)

Še vedno sem doma... Se pa verjetno res nekaj dogaja, ker sem šla prejle na WC in opazila rjavkast madež... verjetno je to čepek...

No, pa čakajmo naprej...

CIPRESA -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 20:41:28)

Držim pestke zate Rabarbara pa seveda zraven še za vse nas julije da nas hitro prime.

Pia73 -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 21:19:34)

Po mojem pravljica že carta svojega :duda: ,.... 9nebesa9nebesa9nebesa

LONA13 -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 21:27:28)

jest tud mislm, da je rodila.
Sigurno bi se kej javla, moj malček pa tko kolca da me kr dviguje. Revček bogi, se mi kr smili.

Baje če že v trebuščku ful kolcajo tud potem ko ven pridejo-bomo videli.

Anhelo2 -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 21:34:35)

Jaz tudi mislim, da pravljica že carta svojega :duda:.

Kaj pa PBJ je imela danes CR ali ga ima jutri??

Meni pa danes ful otrdeva trebuh in ne vem kaj naj. Upam,da to otrdevanje ne moti mojega :duda:.

Mene resnično zanima kaj je tisto kar povzroči porod oz. začetek, kar ne morem verjeti, da je pri vseh tako različno. Ene rodijo toliko prej ene čez rok,...In to ne glede na velikost :duda:.

To je resnično ena zanimiva, čudežna stvar!!!!

Lepo pančkajte pupe

LONA13 -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 21:35:32)

Lahko noč tudi od mene!

Jutri se beremo.:zaspan:

Nejči -> JULIJKE sem nas dala malo višje. (11.7.2005 22:45:16)

Ja, ja Pravljica verjetno res že uživa ob svojem :duda:. In kmalu izgleda, da bo še kakšna od nas - najverjetneje ti Rabarbara - pa naj ti kar najhitreje mine pot do tvojega :duda:.

Pa pa,
Nejči

Stran: [1]