klomifen in bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

maja75 -> klomifen in bolečine (11.7.2005 14:57:41)

Spet rabim kakšno vašo izkušnjo. G mi je prepisal Klomifen in mi povedal, da bodo lahko spolni odnosi neprijetni in boleči. Jaz sem ravno končala z jemanjem tablet, pa nimam posebnih težav. A te bolečine nastopijo okoli ovulacije, a so močne? Kakšne so vaše izkušnje?

emaa -> klomifen in bolečine (11.7.2005 15:03:10)

pri spolnih odnosih ni bilo težav, je pa zeeelo boleča O, in ti seks ne paše najbolj, se je treba takrat potrudit

Jenny* -> klomifen in bolečine (11.7.2005 15:54:35)

Jaz pa nisem imela nobenih bolečin ali drugih težav, ko sem jemala klomifen, razen vroče-hladnih oblivov.

maja75 -> klomifen in bolečine (11.7.2005 16:06:32)

Jenny, a si zanosila, ko si jemala klomifen? Meni je G rekel, da je bolečina samo znak, da telo nanj reagira in je to samo pozitivno. Je pa seveda treba mal potrpet pa aktivno :sloncek::sloncek::sloncek:

ameli -> klomifen in bolečine (11.7.2005 16:45:29)

Jaz sem imela po klomifemu zelo boleče O:grrr:. Me je med :sloncek: kar vse bolelo. Bolečina je trajala od 13-16 dneva cikluca. Povrhu vsega pa me je po klomifemu močno dajala depresija:(.
Ampak za :duda: se splača potrpeti.
lp
ameli

gojska -> klomifen in bolečine (11.7.2005 16:53:07)

Jaz sem ravno zaključila tretji mesec na klomifenu. Prej me je bolelo drugi del ciklusa, zdaj me pa boli neprekinjeno. Se prav čudno počutim.
Tudi menstruacije so čisto drugačne in ne več tako zanesljive.
goja:rozica:

Marina_ -> klomifen in bolečine (11.7.2005 17:32:10)

Goja 69 kako dolgo(najdalje)pa so ti zamujale?
Hvala za odgovor
lp frizerka

Jenny* -> klomifen in bolečine (11.7.2005 18:01:59)

Maja75 mislim, da moje telo ni reagiralo na klomifen. Zanosila sem, mislim da, naslednji ciklus po klomifenu. Edino sem imela tudi jaz podaljšane cikluse po klomifenu, namesto 29 dni, kakšnih 34 dni.

emaa -> klomifen in bolečine (11.7.2005 18:04:16)

Jenny klomifen deluje še dva ciklusa po prenehanju jemanja, tako da je nosčenost lahko bila poseldica klomifena

gojska -> klomifen in bolečine (11.7.2005 18:05:36)

:rozica:nazadnje štiri dni, kar je zame ki sem jih imela na uro prav čudno. :rozica:

Kalina -> klomifen in bolečine (11.7.2005 18:06:14)

Jaz sem pila klomifen 1 leto in sicer vecjo dozo (6 tab na dan), ovulacij pri meni sploh ni bilo, ampak samo stranski ucinki, kot so porascenost po obrazu, napihnjenost itd. :(( no kokrkoli, malo ljudi ima te posledice in jaz sem ena od njih, kaj cmo, takle mamo. Je pa res da so me jajcniki nonstop boleli. Samo ko je bilo treba :sloncek: me je vse nehal bolet :)-:bravo:

Sulfinija -> klomifen in bolečine (11.7.2005 18:36:50)

Ojla Maja!!!!!!!!

Jaz sem klomifen jemala sedem mesecev in nisem imela nobenih bolečin,vrtoglavic ali depresij,...In tudi ne bolečih ovulacij,...Me je med ovulacijo kar precej pritiskalo na ::sloncek::sloncek::sloncek: vendar žal nisem v nobenem ciklusu zanosila.Drugo si po klomifenu nisem opazila kot grozno veliko O sluzi,...
Vendar jaz ti vseeno želim,da bi pri tebi klomifen deloval in ti ne bi trebalo se dalje borit za svojo :pikico kajti to je res dolga in trnova pot.
Jaz imam 29.07.razgovor in od tega datuma bom naprej na čaklni listi za IVF imam pa žal za sabo že trui neuspešne IUI pri zadnjem se je nekaj dogajalo našli so mi nosečniški hormon vendar se žal ni obnedslo do konca.
Če te še kaj zanima me lahko vprašaš tudi na privat z vseljem ti bom odgovorila.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

mujcek -> klomifen in bolečine (12.7.2005 9:18:29)

jaz sem jemala po 2 tableti na dan in sem imela bolečine ob O, drugih stranskih učinkov pa nisem imela. Zanosila sem v drugem ciklusu jemanja, prej pa 9 mesecev ne. :)
torej je to bila zame čudežna tabletka :)-

Stran: [1]