sanelaa -> RE: kakšni znaki? (2.4.2010 20:33:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: power girl Pri nas pa je takole: že od vsega začetka imamo znake alergije-zelo suha koža, krastava z rdečico,jokanje po zaužitju mleka,parkrat tudi kri v blatu....pa sem P to omenila in mi je rekla da je to normalno.Sem ji omenila tudi to na dvomesečnem tehtanju in merjenju pa mi je napisala samo neko antibiotično kremo,ki bi naj pomagala pri koži.ko mu mažem res izgine,je pa res da lahko to antibiotično kremo mažem pet dni (ker baje tanjša kožo),potem dva tedna premora in nato lahko spet mažem samo pet dni.Zdaj pa je takole:ko mu mažem je vredu,ko pa ne pa dobi takoj drugi dan že hrapavo kožo,čez tri dni pa spet krastice.Tudi blato imamo vedno zelenkasto,občasno tudi drisko.mi je P svetovala za biogaja kapljice,pa ne pomagajo.Ko pa P kaj omenim pa vedno isti odgovor:to je normalno.Se vam zdi da je to normalno?Prosim za vaša mnenja sigurno ni normalno............. Mi smo tudi mazali s kortikosteroidi pa je blo dva dni okej, potem pa je vse izbruhnilo nazaj. Driske pri nas sicer ni blo, verjetno ker je bil alergičen samo na beljak in lecitin, pa še to mini mini malno........Nam je potem šele pediater povedal da pri nas suha in hrapava koža, z izrazito rdečico, ni odvisna od hrane ampak da imamo atopični dermatitis. Zahtevaj krvne preiskave pa napotnico za dermatologa oz. alergologa.
|
|
|
|