melanija -> RE: Pirhi baravni v vinu (1.4.2010 13:23:24)
Ja. Samo jaz sem jih kuhala več časa kot v čebuli in sem pustila, da je vrelo zelo počasi. Tudi ohladiti sem jih pustila kar v vinu.
oži -> RE: Pirhi baravni v vinu (1.4.2010 14:59:28)
A se jih lahko poje al so sam za okras? Imajo jajca kaj okusa po vinu?
boob -> RE: Pirhi baravni v vinu (2.4.2010 7:32:07)
A to samo v Teranu al lahko tud v Refošku???
Oži ne ne nimajo okusa po vinu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
livia -> RE: Pirhi baravni v vinu (2.4.2010 13:31:56)
Vseeno, teran, refošk. Jaz sem jih lani, pa so mi bila preveč črna.
boob -> RE: Pirhi baravni v vinu (2.4.2010 14:06:24)
no sm že nrdila in so pršla res lepa jajčka. . . ampak . . . . sm jih namazala z maslom da se bod svetla in so kristalčki šli v maloro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image] . . baba smotana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
citrončica -> RE: Pirhi baravni v vinu (3.4.2010 7:45:05)
Tudi v cvčku smo jih že barvali, na lupino se prime vinski kamen- kristalčki, če premažeš ali odrsaš gre seveda proč, okusa pa nimajo po vinu...