Sara3 -> Vic (11.7.2005 14:02:57)
|
;) En možakar star okrog 65 let je šel na dopust v naturistični klub. Na recepciji plača en teden bivanja, se sleče in se sprehodi med ostalimi nagci. Na ležalniku opazi prsato blondinko, ki svoje telo veselo nastavlja soncu. Njegov junak je v trenutku stal, saj tako lepega telesa ni videl že 37 let. Blondinka vstane, se sprehodi do gospoda in vpraša: "Kaj si me klical?" "Jaz? Ne nisem te klical..." "Veš, jaz sem nimfomanka in tukaj je takšno pravilo, ce se komu dvigne, pomeni, da me kliče in takšen me mora poseksat!" Gospodu ni bilo treba dvakrat rečt. Z največjim veseljem je opravil z njo. Nato se je šel malo zrelaksirat v savno. Tam sede na klop in malo zatem glasno prdne. Naenkrat se pred njim pojavi visok, debel, kosmat moški: "Kaj si me klical?" "Ne, nisem te klical!" "Veš, tukaj je takšno pravilo, da če kdo prdne, pomeni, da me kliče in takega moram poseksat" reče kosmatinec, prime gospoda za boke in ga nategne ko prasca. Gospod po tem dogodku odide do recepcije: "Jaz se odjavljam! Jaz grem domov! Ne grem se več!" "Gospod, kaj pa je narobe?" sprašuje receptor... "Veš, v mojih letih je s temi stvarmi tako, da se mi dvigne le enkrat na teden, prdnem pa vsaj desetkrat na dan..." ;);););)
|
|
|
|