kalbo -> RE: Ne morm spat zaradi tega! (7.4.2010 21:56:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Takim ženskam vedno rata, če ne tako, pa drugače in svojega mnenja ne bom spremenil niti pod razno. (1)Dopuščam pa možnost, da sem se zmotil o tipu. Koliko moške solidarnosti premorem, (2)naj pa ocenjujejo ljudje, ki me poznajo. Res je, da (3)počim po tipkovnici tisto, kar mi pade na pamet in res je, da imajo nekatere tu gor (4)velike težave s tem, ker pač niso vajene moškega ugovarjanja...kaj pa dec ve, on je za fuzbal gledat pa za za šankom stat a ne... takim sem trn v peti (5)Samo neslidarnosti in nerazumevanja do ženskih zadev mi pa nobena ne more upravičeno očitat, za tem pa stojim... Ad. 1 Ti resno verjames, da si sposoben na podlagi enega dogodka, ki ga niti sam ne pripoveduje dolociti znacaj oz. kar kompletno osebnost enega cloveka? Ad. 2 zakaj ne bi tudi tebe ocenili, in to ne zgolj po pisanju tvoje zene, temvec po tvojem lastnem? Za razliko od drugih enostavnih zivljenjskih oblik, ki jih zlahka "preberes", si ti kompleksna forma, ki jo je potrebno spoznavati, da ves vse o njeni osebnosti? Ad. 3 Ce si taksen tudi v realnem zivljenju in tako hiter na ocenah in obsojanju, si tvoja zena zasluzi dalec vec kot zgolj cokolado (zanimivo pri tem pa je, da je cokolada najveckrat sredstvo za tolazbo). Ad. 4 Izraz moskega bi v tem primeru bilo potrebno zamenjati z drugim izrazom, manj splosnim in manj neutralnim. BTW: ti njih tudi dobro poznas ali so tudi te doticne zgolj enostavne zivljenjske oblike....? Ad. 5 S tem se pa strinjam, vse ostalo ti se lahko upraviceno ocita. 1) Seveda ne, pisanje je le na podlagi prebranega. vse ostalo) Preveč resno jemlješ moje pisanje.
|
|
|
|