neka_noč -> RE: Aprilčki 2010 (29.4.2010 9:22:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dacy lezalnik - tud mi ga uporabljamo po novem in ne vem zakaj naj ne bi bil ok ... pa kaj ce otrok v njem ni na ravnem, saj tud v jajcki ni pa jo nihce ne odsvetuje, sicer pa sej ne lezi otrok cele dneve v lezalniku lih ... Sem enakih misli. Sploh mi je bedno, ker sem morala Žaka dajati čimbolj na svetlo in mi je bilo tako najbolj praktično ga dati v ležalnik in nato na mizo - če sem jo rabila, sem ležalnik z malim vred lahko enostavno odmaknila. Patronažna mi je rekla, da ga ne smem dajati v ležalnik prvi mesec, ter priporočila previjalno podlogo, čez dekico in nato malega gor. Mi je bilo pa smotano, ker ga potem nisem mogla odmaknit z mize. Sem jedla kar za kuhinjskim pultom - pa imamo ogromno mizo. Sem ga dajala tudi na blazino za dojenje - tam je najbolj užival, pa je tudi rekla, da ne... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz ne vem, ali je to kot ena moda, eno leto lahko nekaj uporabljamo, celo svetujejo, nato pa, čez nekaj let, to isto zadevo odsvetujejo.... oz. najbolj me moti to, da vsak zagovarja svoje - odvisno na koga naletiš. Niso porodnišnice enotne glede nekih zadev, niti patronažna služba. Ko bi bili vsaj usklajeni. No, mi ga kljub vsemu uporabljamo, res pa je, da ne za (dolgo) spanje - ga dam raje v njegovo posteljico. Zdaj je zlatenca že ok.
|
|
|
|