Anonimen
|
Zdravo! Da se malo javim! Smo bili danes na pregledu za kolke nam ni trba več široko povijati,je vse uredu.Drugače smo malo bolani ,nosek zamašen ,kašljamo malo ,pa saj ni tako hudo.. Drugače smo uredu rastemo in jemo...Sedaj pa malo komenteram... Nataša čestitke ,pa upam ,da bost kmalu videli novo punčko.Glede čćrpanja ,jaz sem si tudi ,ko mi ni vsega spila ,pa sem se kar namatrala,potem sem pa enkrat kar na prsi jo dala,pa sma se normalno dojile in sedaj samo na prsih,pa čisto lepo vleče.Katero črpalko pa imaš ? Marjanaj mislim ,da si ti opisovala temo ,da tvojemu hrope.Mi smo tudi z tem imeli probleme,pa je pediatrinja pogledala ,pa je rekla ,da je vse uredu,ko je čisto ravno ležala ,se je full slišalo ,ko je pa ležišče imela dvigjeno pa ne.A je mogoče kaj prehlajen? Amelie jaz te gubice ali gibe mažem z hladilno kremo ,to ko je za ritko ,nikoli nima nič rdeče ,pa vsak dan zutraj obrišem z vatico,pa zvečer tudi,če se seveda ne kopamo. Katy ti imaš to srečo ,da jo še nisi dobila menstruacijo,jaz sem pa že drugo končala ,med 1 in 2 je bilo razlike 21 dni,kar hitro sem jo dobila ,imela sem jo pa skoraj 14 dni.Koliko dni si pa imela 1 menstruacijo?To delaj te tabletke,je pa prvi mesec res treba še posebno pazit,ko nisto 100 % zaščita,mi še imamo zraven metodo =pazi=. Saj boš dobla ,ko boš najmanj pričakovala,jaz upam ,da jo ne bom dobila ,dlih ,ko bomo na morju. vročina mi jo po cepljenju nismo dobil,sem pa dobila recept za sirup,kaj ste vi dobile? Sam jaz imam še vedno raj svečke ,pa manj škodljive so... dvigovanje jaz jo dvigam rokica pod ritko ,druga roka pod glavico,to mi je najboljši položaj .. spanje mi že kar nekaj časa spimo po 12 ali več ur,je krar pridna ,podnevi pa drmuckamo.. previjanje in hranjenje ponoči se ne hranimo in ne sprevijemo,drugače se sprevijemo po potrebi,razen ,če večkrat kakamo,hranimo se pa na 3 ure ,ne gre na več..je pa bpodnevi kar naprej na dojki,ker ponoči ne je pa podnevi nadoknadi.. vozičkanje moja zelo rada v vozičku,sedaj že cel krog,ko gremo ponavadi na sprehod bedi,včasi za malo za drmucka ,se vidi ,da je že malo starejša ,pa jo zanima ,kaj se dogaja okoli nje.. nočne lučke še imate prižgane lučke ponoči,da lažje vidit svoje sončke...jaz jo še imam ,sem rekla ,da bom imela nekje do 6 meseca... Se se malo razpisala,hčerka zaspala,upam ,da nisem kaj pozabila..Ja a nov seznam ,se bo že začel delati za nove mamice nosečnice...Ja nič lepo se imejte pa se še pišemo kaj?Kaj pa kej žalski velenski ,šoštanjski konec se bi mi tudi dobile kje na kavici,nas je kar nekaj...javit se ...lp...
|