Anonimen -> RE: Aprilčki 2010 (17.11.2010 22:18:20)
|
Moz je na kosarki, jaz moram pa otroka paziti (kar totalno ni posteno, ce smo ze glih pri tem!) pa sem prisla se sem malo pogledat. Aprilcica, tale Benjamin je pa zakon! Najmlajsi med aprilcki pa najbolj gibljiv. Motoricni wunderkind! [sm=jezicek.gif] Pa pridna si, da si tako aktivna na faksu! Imas se dosti do konca? Katy, a sem prav razumela, da ob 3 vstane in ne spi vec. Potem ni cudno, da cez dan spi. Ti pa verjetno z njim. Pa kako bo ze 8 mesecev star. Nasa se niti 7 ni. [sm=smiley36.gif] Drugace pa jaz otroka dajem na wc. Kje drugje pa bi to prebrala? Druge mame nimajo takih tezenj [sm=smiley1.gif] Pri nas kahlice niti nimamo. Saj sem dala filmcek na fejsbuk. Cist mi je smesna, ko se kdaj matra na wcju. Grozna mati sem, vem [sm=jezicek.gif] Kako gre vama? Jutranji kakec ujameta, a ne? A ni to nekaj najboljsega? Jaz sem ful srecna, ko potegnem vodo in mi ne smrdi po stanovanju. Tale gosta hrana [sm=smiley11.gif] Kako pa tvoja diploma? Tintin, bravo V2 za diaper free. No, saj to ni cist orto diaper free. Nasa tudi ni cist brez plenick. Jaz delam tako, da ce 3x na dan uide v plenicko, neham z wcjem in ima pac plenicko gor. Se je pa tudi ze zgodilo, da sem cisto vse ujela. No, pa tudi da sem kakec zgresila. In jo potem kar pod tus odnesla [sm=smiley36.gif] Agha, kako je Arne sprejel nic vec dojenja? To si ful dobro speljala! Zdaj pa lahko spet zanosis. Pa wannabemommy tudi dela na novem otroku, ce sem prav razumela. No, punce, kar veselo na delo [sm=smiley36.gif] Didi, vasa pa ful dobro grize brez zob! Jaz sem zacela pocasi koscke uvajati. Zaenkrat kar ok. Prvi zob bo pa nekje pri 3 letih dobila po moje. Moj otrok je pogruntal radosti kobacanja (no, to po moje se ni pravo kobacanje, ker se premakne 10 cm in pade na trebuh. Cist pocasi gre.) in je tako utrujena od tega premikanja, da spet spi kot da ima 3 mesece. Tako, da se po novem zbujam okoli 10 ali 11. Potem me pa vse boli od prevec spanja. Ah, nikoli nisem zadovoljna [sm=smiley1.gif] Aja, se govorjenje. Nase se sploh ne da ustaviti. Nesteto filmckov imam ko me gleda v oci in nekaj silno razlaga. Slisi se kot baba, ata (kar moj moz noce biti, ker so tukaj pac ociji), mama, tata, amam, daj daj, papa, brrrr .... ni da ni. Ampak sem kar skulirana glede tega in vsem govorim, da ona pac "jezikovno preigrava" (kot se bojda temu strokovno rece) in ne misli s tem mene, njenega oceta, tete, babice ... To fazo "mama je vse" pri nas se cakamo. Nasa je kot ena ciganka. Vsakemu se smeje, pusti nositi, bozati. Pa ce je to moja mama al pa prodajalka v trgovini. Kar je meni super, ker jo brez problema pustim kjerkoli, ce je treba. Upam, da je ta faza ne prime do naslednje kosarkarske tekme, ker greva oba ali pa do vikenda, ker je koncno prisel Harry Potter v kino in tega ne morem zamuditi [sm=jezicek.gif] Uuu, tekma je nazaj. Lepo se imejte. [sm=smiley10.gif]
|
|
|
|