amelie -> RE: Aprilčki 2010 (5.5.2010 12:44:12)
|
Evo, za nami je prva neprespana noč, odkar je Žiga doma (eno imava še iz porodnišnice [sm=smiley1.gif]). Včeraj spet ni kakal od 11h naprej in še do danes ni. Potem pa ga zvija in napenja in ga ne morem pustit v posteljici, da se matra. Tako da sva se kar družila do jutra s krajšimi epizodami spanja, kar se nadaljuje še zdaj. Trebuščka sem mu masirala, telovadila sva z nogicami, kupčke podira, prdka tudi, vidi se, da se napenja, ampak se kar nič ne zgodi. Ne morem verjet, kako miren ostaja ob vsem skupaj. Jaz bi na njegovem mestu že zdavnaj tulila [sm=smiley36.gif] Kličeva pediatrinjo že ves teden, da bi se naročila za posvetovalnico in zadnje dni želiva vprašat še za kakanje, pa nihče telefona ne dvigne [sm=zmeden.gif] Očitno bo naše dete brez zdravnika ... Zdaj je že tako zmatran, da komaj še drži oči odprte, ampak ga napenjanje vsakič znova prebudi. Se mi prav smili ... Mamika25, čestitke za pridobivanje teže! [sm=bravo.gif] Žiga tudi šiba z grami navzgor, sem prav vesela. Didi5, mene so v porodnišnici ves teden šopali z nekimi antibiotiki, od začetka še z narkotiki in raznoraznimi konjskimi bolečinskimi sredstvi, čeprav sem jih zavračala, ampak me nihče ni resno jemal. Mali je bil tako 'zadet' od vsega, da je šele kakšen teden kasneje prišel malo k sebi, čeprav so vsi zatrjevali, da to nima nobenega vpliva. Jaz ne verjamem, da je to vse tako nedolžno kot pravijo.
|
|
|
|